ACTES DE LA FESTA DE SANT JOAN A TÀRREGA – Dissabte 23 de juny

Arribada de la Flama del Canigó i ballada de sardanes
Dissabte 23 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, a la plaça del Carme

La ciutat de Tàrrega iniciarà la celebració de Sant Joan dispensant una càlida rebuda a la Flama del Canigó, portada des del Pirineu per la Penya El Pedal de Bellpuig rodant damunt la biclicleta. El grup ciclista acosta cada any fins a la plana de Lleida el foc purificador i lliura també el manifest de la Flama a les autoritats locals. Seguint el costum, s'encendrà el peveter i es donarà lectura del document. També és tradició que les diferents fogueres que es fan a la ciutat recullin el foc des d'aquest mateix peveter. Seguidament, l'acte s'arrodonirà amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega Jove.
 
 
Revetlla de Sant Joan al Talladell
Dissabte 23 de juny, a 2/4 d'11 de la nit, al Talladell (nucli agregat de Tàrrega)

Per als qui vulguin reviure els ritmes de sempre, El Talladell oferirà una vetllada intensa de festa amb l'actuació en directe del Duo Orfeus. Serà la primera de les propostes d'enguany del cicle Vetllades als Pobles Agregats, que sota l'organització de la Regidoria de Cultura continuarà fins a les acaballes de juliol. Entrada gratuïta
 
 
3r. Funky House Festival: actuacions dels grups THC, Family Urbans i DJ Niko
Dissabte 23 de juny, a les 12 de la nit, al Camp dels Escolapis

Sense perdre el costum dels darrers anys, Tàrrega dóna la benvinguda al Solstici d’Estiu traient de l’armari els pantalons de campana i les perruques afro. Arriba a la capital de l’Urgell la tercera edició del Funky House Festival, amb agrupacions que ens faran reviure el so negre genuí dels anys 70 i 80, de clar esperit ballable i festiu.

Els caps de cartell són la banda navarresa THC, que amb vuit músics en escena transmeten un huracà de ritmes funk, house i ambient. Amb un dinàmic repertori propi, els THC són un dels màxims exponents de l'acid jazz que es conrea al nostre país, tal i com ho prova que l’any passat foren distingits com a millor grup dins els II Premis d’Acid Jazz Hispà. La nit de les fogueres i els petards tindrà a Tàrrega uns altres protagonistes, els barcelonins Family Urbans, especialitzats en recrear clàssics del funky de la dècada dels 80. La revetlla de Sant Joan al Camp dels Escolapis de Tàrrega té garantides bones vibracions. Entrada gratuïta. Organitza: Regidoria de Cultura i Makoki La Casa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: