GòTIC presenta els Cursos gratuïts de Formació TIC per a Dones

Els cursets estan organitzats per Enxarxades A Lleida i es realitzaran a Tàrrega, durant els dies 1, 2, 8 i 9 d'agost. La durada total de cada curs serà de 12 hores.

Inscripció: fins el 31 de juliol. Es pot realitzar a la seu del gòTIC Ajuntament de Tàrrega, al telèfon 973 500199 o al correu electrònic:gotic@tarrega.cat . Preu: gratuït.

Curs Iniciació a Internet. Lloc: gòTIC Ajuntament de Tàrrega. Carrer Segle XX, nª2 2on pis. Tàrrega. Dates: Dies 1, 2, 8 i 9  d’agost
Horaris: de 10 a 13 hores. Nombre de places: 8. Descripició: El curs consisteix a aprendre a navegar i fer recerques per Internet, així com comunicar-se a través de la xarxa: crear un correu electrònic i utilitzar-lo, xatejar i participar en un fòrum.

Curs Creació de Blocs. Lloc: gòTIC Ajuntament de Tàrrega. Carrer Segle XX, nª2 2on pis. Tàrrega. Dates: Dies 1, 2, 8 i 9  d’agost . Horaris: de 18 a 21 hores.
Descripició: El curs consisteix en crear i gestionar un bloc, és a dir, un espai a Internet, una pàgina web pròpia. També s’aprendrà a modificar imatges (fotografies o altres) i posar-les a la xarxa.

Més informació: http://www.enxarxadesalleida.org/formacio   

Aquestes activitats estan organitzades pel Seminari Interdisciplinari d'Estudis de la Dona (SIED) a través del projecte Enxarxades a Lleida, amb la col·laboració del gòTIC Ajuntament de Tàrrega i Consell Comarcal de l'Urgell. Igualment, compten amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.  Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya. Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: