Agenda juliol

Agenda del mes de juliol. Consulteu tots els actes clicant a:

 

Diumenge Dia 1
Sortida ciclista:
Tàrrega  – Sant Ramon – Torà – Guissona – Tàrrega (98 km)
A 2/4 de 8 del matí, des de l’estació de Renfe
Organitza: Club Ciclista Tàrrega

Diumenge Dia 1
Mercat mensual de segells, monedes i pins
Durant tot el matí, al vestíbul del Teatre Ateneu (plaça del Carme, 12)
Organitza: Centre Cultural de Tàrrega
Atractiva cita per a col•leccionistes on es pot trobar tot tipus de peces relacionades sobretot amb la numismàtica i la filatèlia.

Diumenge Dia 1
12 Hores Internacionals de Resistència de Quads
Espectacular prova de motor que reuneix els millors equips europeus de l’especialitat
Durant tot el matí, al Circuit de Tàrrega (avinguda de Tarragona, s/n)
Organitza: Club Escuderia Tàrrega
Entrada gratuïta

Dijous Dia 5
El Documental del Mes: “Souvenirs” de Shahar Coen (Israel, 2006)
A 2/4 d’11 de la nit, a la plaça dels Comediants
Organitza: Regidoria de Cultura i Xarxa Cinemanet Europe

Després d'acabar els seus estudis a l'escola de cinema, el director israelià Shahar Cohen, de 36 anys, es troba a l'atur. És aleshores quan Sleiman, el seu pare, un estricte iemenita de 82 anys, li proposa que faci una pel•lícula sobre la Brigada Jueva en la qual ell va servir durant la Segona Guerra Mundial, quan era jove. D'entrada, Shahar no està gaire entusiasmat amb aquesta idea fins que, en una trobada amb altres veterans de la Brigada, s'assabenta que pot tenir un germà o una germana perdut que el seu pare va deixar enrere com a "souvenir", una tònica generalitzada entre els soldats desplaçats. Gratuït

Divendres Dia 6
Els Divendres a la Fresca – Cinema
“Las vacaciones de Mr Bean” (comèdia) d’Steve Bendelack
A 2/4 d’11 de la nit, a la plaça de les Nacions sense Estat
Organitza: Regidoria de Cultura

Acurada selecció de pel•lícules que han destacat en la darrera temporada cinematogràfica, atenent a les preferències de tots els públics. Alguns títols d'ampli ressò comercial conviuen amb d'altres produccions d'autor que han recollit elogis per part de la crítica. El cicle s’inicia aquest any amb una nova singladura còmica de Mr. Bean. L’esquiu però entranyable personatge (interpretat per Rowan Atkinson) guanya un viatge al sud de França i s’estarà a la població de Cannes mentre se celebri el famós festival de cinema. El seu periple per la Costa Blava no tardarà a convertir-se en un autèntic caos. Aquesta és la segona incursió cinematogràfica del televisiu personatge, aquest cop amb reverberacions de les mítiques comèdies de Jacques Tati. Humor visual i situacions equívoques deparen una hora i mitja de rialles. Gratuït

Divendres Dia 6
Atac de Jazz 2007
Amb les actuacions de Monné-Solsona Quartet, Viaje [JP Balcázar], Nelson Project i atac jam session
A les 10 de la nit, al Camp dels Escolapis (carrer Migdia, s/n)
Organitza: Col•lectiu Tropijazz

Tàrrega torna a rebre aquest estiu algunes de les figures més notòries del jazz català. L’Atac de Jazz obre de nou les portes durant dos dies (6 i 7 de juliol) a l’Espai Cancolapi, en una quarta edició que aposta de nou per les figures emergents del nostre jazz, comptant amb els millors darrers projectes del gènere i especialment amb les jam sessions, autèntics concerts irrepetibles pel gran nombre de talents que hi col•laboren. A banda del programa oficial, una selecció molt especial de músics tenen ocasió de reunir-se plegats dalt l’escenari i delectar el públic amb interpretacions inèdites, obertes a la sorpresa i la improvisació. Les jam sessions ja han esdevingut marca de la casa de l’Atac, a l’igual que la voluntat que mou el certamen: oferir al públic una festa de la música, amb caràcter desimbolt, que sigui punt d’atracció per als amants del gènere i que alhora contribueixi a difondre el jazz entre els neòfits. Entrada gratuïta.

Monné-Solsona Quartet (a les 10 de la nit): Pianista i compositor d’una senzillesa intel•ligent, Monné va més enllà de l’estètica per endinsar-nos amb una puresa aclaparadora en els temes. L’escoltarem en un projecte acabat de sortir del forn i coliderat amb Vicenç Solsona, guitarrista i compositor admirat per la delicadesa i profunditat dels seus solos. A més, la riquesa de la contrabaixista Giulia Valle i la subtilesa del bateria Ramon Prats.

Viaje [by JP Balcázar] (a 2/4 de 12 de la nit): Apassionades composicions de JP Balcázar basades en les imatges dels fotògrafs Gema Darbonens i Camilo Molsalve envers la idea del viatge, interpretades per Miguel Pintxo Villar (saxo tenor) fugint d’esquemes i frases recurrents. Amb ell, el pianista Sergi Sirvent i el bateria Dani Domínguez. Una música que fa reviure imatges amb els ulls tancats.
 
Nelson Project (a la 1 de la nit): Projecte iniciat per reinterpretar el grandíssim “The blues and the abstract truth” d'Oliver Nelson, els músics vénen a l’Atac amb nous arranjaments propis. Un treball seriós però divertit, amb contrastos i matisos originals, amb substància pròpia, idees i arranjaments tant respectuosos com allunyats de la imitació. Tota una oportunitat per assaborir la inabastable obra de Nelson.

Dissabte Dia 7
Festa de l’Associació de Veïns del Sol Ixent
• Animació infantil i xocolatada popular (a partir de les 3 de la tarda)
• Ball amb l’Orquestra Montsant (a les 10 de la nit)
Organitza: Associació de Veïns del Sol Ixent

Dissabte Dia 7
Festa del Districte Sud, a la pista de l’IES Manuel de Pedrolo:
• Xocolatada popular i actuació del grup La Troca (a les 7 de la tarda)
• Sopar de germanor i ball (a les 10 de la nit)
Organitza: Junta del Districte Sud

Dissabte Dia 7
Atac de Jazz 2007
Amb les actuacions de Nadia Basurto + Roger Mas Trio; Sanz + Maureta + Kamaguchi; Phat Fred; i atac jam session
A les 10 de la nit, al Camp dels Escolapis (carrer Migdia, s/n)
Organitza: Col•lectiu Tropijazz

Nadia Basurto + Roger Mas Trio (a les 10 de la nit): Tot i la seva joventut, la cantant Nadia Basurto és des de fa molt de temps una habitual de les millors jams. La seva musicalitat va més enllà de la interpretació, fent-nos assaborir intensament els temes. Tota una oportunitat per escoltar una col•lecció d’estàndards triats delicadament i cuinats a foc lent, gràcies als arranjaments d’un imparable Roger Mas (piano), aquesta vegada a trio amb Jordi Gaspar (contrabaix) i Jo Krause (bateria).

Maureta + Sanz + Kamaguchi (a 2/4 de 12 de la nit): Una formació inèdita i expressament reunida per aquest Atac, si bé repeteix a Tàrrega el pianista Albert Sanz, que l’any passat tocà al costat de RJ Miller. En
aquesta ocasió, ho farà amb Xavier Maureta (bateria), que en pocs mesos no ha parat d’enregistrar diversos projectes. Per arrodonir-ho, el contrabaix de Masa Kamaguchi. Senzillament, tres grans noms per formar un bon trio.

Phat Fred (a la 1 de la nit): Aquest any l’Atac de Jazz finalitzarà amb una festa funk i groove, de la mà de la formació Phat Fred i el seu projecte amb un títol tant suggerent com “Don’t Spoil The Soup”. Després, farem el cim amb una jam session en què intervindran com a convidats el trompeta Raynald Colom, el guitarra Jordi Matas i el bateria Dani Domínguez.

Dissabte Dia 7
Vetllades als Pobles Agregats: havaneres a Claravalls
A càrrec del grup Marinada
A 2/4 d’11 de la nit, a Claravalls
Organitza: Regidoria de Cultura

Altet, Claravalls, La Figuerosa, Riudovelles, Santa Maria de Montmagastrell i El Talladell són l’escenari d'una variada proposta de concerts musicals i de representacions teatrals. Aquesta iniciativa descentralitzadora pretén que tots els nuclis del municipi gaudeixin de la seva pròpia parcel•la cultural, a la vegada que es promouen aquestes poblacions entre la ciutadania. Després dels recitals que s’han vist durant el juny al Talladell i La Figuerosa, el cicle continua aquest juliol a Claravalls amb aquest atractiu concert d’havaneres a càrrec de l’agrupació Marinada, amb seu a Agramunt. Amb més de deu anys d’experiència, els Marinada completen el seu repertori amb cançons populars catalanes. Gratuït

Diumenge Dia 8
Sortida ciclista:
Tàrrega  – Passanant – Conesa – Guimerà – Tàrrega (87 km)
A 2/4 de 8 del matí, des de l’estació de Renfe
Organitza: Club Ciclista Tàrrega

Diumenge Dia 8
15è. Curs d’Estiu de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega:
Concert de cloenda a càrrec dels alumnes
A les 12 del migdia, al Teatre Ateneu (plaça del Carme, 12)
Organitza: Escola Municipal de Música de Tàrrega

Diumenge Dia 8
Audició i ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega Jove
A les 8 del vespre, a la plaça del Carme
Organitza:: Regidoria de Cultura

Dilluns Dia 9
14è. Cicle de Concerts Mare de Déu del Carme: Coral Bona Nova
A les 9 del vespre, al claustre del Carme (plaça del Carme)
Organitza: Pares Carmelites

Dimecres Dia 11
14è. Cicle de Concerts Mare de Déu del Carme: Orfeó Nova Tàrrega
A les 9 del vespre, al claustre del Carme (plaça del Carme)
Organitza: Pares Carmelites

Dijous Dia 12
14è. Cicle de Concerts Mare de Déu del Carme: Coral Ramon Carnicer
A les 9 del vespre, al claustre del Carme (plaça del Carme)
Organitza: Pares Carmelites

Divendres Dia 13
10 anys de Foment Targarí: 3r. Cicle d’Animacions
Atracció d’inflables infantils (per a nens i nenes de 6 a 11 anys)
A 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça Major
Organitza: Foment Targarí

Divendres Dia 13
14è. Cicle de Concerts Mare de Déu del Carme:
Coral Sant Jordi d’Anglesola
A les 9 del vespre, al claustre del Carme (plaça del Carme)
Organitza: Pares Carmelites

Divendres Dia 13
Els Divendres a la Fresca – Cinema
“El laberinto del fauno” (realisme màgic) de Guillermo del Toro
Amb Ivana Baquero, Sergi López i Maribel Verdú
A 2/4 d’11 de la nit, a la plaça de les Nacions sense Estat
Organitza: Regidoria de Cultura

En plena postguerra espanyola, un oficial franquista lluita contra els maquis enmig del bosc. La seva dona, a punt de donar a llum, es desplaça fins al quarter juntament amb la filla del seu primer matrimoni. És una nena de fervent imaginació que embolcallarà la misèria moral que l’envolta amb dosis d’imaginació. El director mexicà Guillermo del Toro aprofundeix en el seu particular món oníric amb una faula magistral que mescla realitat i fantasia, visualitzada a través de poderoses imatges. Tres premis Oscar: millor direcció artística, maquillatge i fotografia. Gratuït

Dissabte Dia 14
Revetlla popular de la Societat Ateneu
A les 10 de la nit, als jardins de l’Ateneu (plaça del Carme, 12)
Organitza: Societat Ateneu

Dissabte Dia 14
Vetllades als Pobles Agregats: folk a Santa Maria de Montmagastrell
A càrrec del grup Arbre de Cabra
A 2/4 d’11 de la nit, a Santa Maria de Montmgastrell
Organitza: Regidoria de Cultura

Arbre de Cabra és una formació instrumental dedicada a la recuperació de la música que els nostres avis i besavis feien servir per ballar i divertir-se en qualsevol ocasió. Una lloable tasca d’arqueologia musical transformada en festa, a càrrec d’aquest septet que inclou instruments tan singulars com el banjo, la gralla o l’acordió diatònic. Gratuït

Diumenge Dia 15
Sortida ciclista:
Tàrrega  – Cervera – Igualada – Calaf – Tàrrega (105 km)
A 2/4 de 8 del matí, des de l’estació de Renfe
Organitza: Club Ciclista Tàrrega

Dijous Dia 19
El Documental del Mes: “The master and his pupil (El mestre i el seu alumne)” de Sonia Herman Dolz (Holanda, 2003)
A 2/4 d’11 de la nit, a la plaça dels Comediants
Organitza: Regidoria de Cultura i Xarxa Cinemanet Europe

El gran director d’orquestra rus Valery Gergiev comparteix el seu coneixement i la seva visió de la música amb tres talents joves i internacionals de la batuta durant dues classes magistrals a Rotterdam, el setembre del 2002. La càmera para atenció a tot el que s’esdevé mentre s’imparteixen les lliçons, esdevenint un film apassionant, dramàtic, còmic, enèrgic, instructiu i, per damunt de tot, un document fascinant sobre com volar a través de la música… Gratuït

Divendres Dia 20
Els Divendres a la Fresca – Cinema
“Un pont cap a Terabithia” (aventures fantàstiques) de Gabor Csupo
A 2/4 d’11 de la nit, a la plaça de les Nacions sense Estat
Organitza: Regidoria de Cultura

Jess i Leslie són dos nens de dotze anys amb una imaginació desbordant. Des del primer dia que es coneixen a l’escola, ideen un món imaginari i meravellós: Terabithia. Endinsant-se en aquest univers, s’enfrontaran també a les seves pors i inseguretats, a la vegada que es forjarà entre ells una sòlida amistat. Gratuït

Divendres Dia 20
Paupaterres. 10è. Festival Internacional de Ritmes Ètnics – Tàrrega
Amb les actuacions de l’Orquestra Àrab de Barcelona, Miquel Gil, Kristy Stassinopoulou i Ayvalà. Amb mercat ètnic, sopars multiculturals i animacions
A les 10 de la nit, al Camp dels Escolapis (carrer Migdia, s/n)
Organitza: Associació Paupaterres (www.paupaterres.cat)

La ciutat de Tàrrega esdevindrà els dies 20 i 21 de juliol un altaveu de les últimes propostes de la música de fusió i mestissatge amb la celebració del Festival Internacional de Ritmes Ètnics, també conegut com a Paupaterres, certamen que arriba als seus deu anys de trajectòria. Un desè aniversari ple de significat que es commemorarà amb la presència d'un atractiu estol d'artistes ben representatius del gènere folk. Quatre dels noms convidats repeteixen en la convocatòria: Miquel Gil (València), Ayvalà (Calaf), Tactequeté (Barcelona) i Ea! (Cadis). "Es tracta de reviure alguns bons moments que han marcat l'evolució del festival", diuen els organitzadors. Els assistents al festival també tindran a l'abast un mercat de productes ètnics, sopars multiculturals amb plats típics de gastronomies foranes i un espai de circ amb les actuacions d'Improvistos Krusty Show i el Faquir Kirman. D'altra banda, per primera vegada s'obriran les instal•lacions del Càmping Municipal, on es podrà pernoctar dues nits al preu de 3 euros. En el decurs d'aquests darrers deu anys hauran passat per l'escenari del Camp dels Escolapis un centenar d'agrupacions i solistes, confirmant el Paupaterres com un dels màxims aparadors de la música folk contemporània a les terres de Lleida. Entrada gratuïta.
 
Orquestra Àrab de Barcelona: munió de músics magribins, grecs i catalans instal•lats a la Ciutat Comtal i capitanejats pel violinista Mohamed Soulimane. que conjuguen els sons àrabs tradicionals amb corrents contemporanis.

Miquel Gil: antic membre d'Al Tall i sorpresa del festival Paupaterres de fa quatre anys, el valencià torna a Tàrrega per acostar-nos els temes del seu darrer àlbum, "Eixos", i per a demostrar perquè és considerat una de les màximes figures del folk dels Països Catalans.

Orquestra Àrab de Barcelona i Miquel Gil: junts dalt l'escenari per primer cop, en un moment inèdit a proposta del festival, tot celebrant el seu 10è. Aniversari.
Kristy Stassinopoulou: la cantant i escriptora grega és força popular a l’escena underground del seu país. La diva del punk hel•lènic enderroca les fronteres estètiques que separen el pop de la música tradicional amb uns resultats sorprenents. A “Taxidoscopio”, el seu darrer treball, cada cançó és deixa acaronar pels sons de la regió que la van inspirar.

Ayvalà: aquesta jove banda de Calaf es va donar a conèixer amb un directe replet de gustos i sabors universals l’any 2004. Viatjant pel reggae, la cúmbia, la patxanga i l’ska, als concerts d’Ayvalà no hi ha descans. Tornen ara al Paupaterres per a celebrar el 10è aniversari tot embogint un públic que ja va gaudir-los tres anys enrera.

Dissabte Dia 21
Mercat de les Antiguitats i les Arts
Tota la tarda, al carrer del Carme
Organitza: Centre Cultural de Tàrrega

Parades amb tota mena d’articles relacionats amb el col•leccionisme antic: mobles i utensilis, elements decoratius, monedes, segells, llibres, pel•lícules, pins, discos i fins i tot plaques de cava. Brocanters i antiquaris es donen cita en aquest important punt de trobada del sector, on també aprofiten per intercanviar el seu material.

Dissabte Dia 21
Paupaterres. 10è. Festival Internacional de Ritmes Ètnics – Tàrrega
Amb les actuacions de Xazzar, Eliseo Parra + Tactequeté, Ea!, Electric Bazar Cie i Che Sudaka. Amb mercat ètnic, sopars multiculturals i animacions
A les 10 de la nit, al Camp dels Escolapis (carrer Migdia, s/n)
Organitza: Associació Paupaterres (www.paupaterres.cat)

El dissabte 21, a banda de les activitats que s’oferiran al Camp dels Escolapis, el Paupaterres tindrà un segon escenari. El Càmping Municipal (Avinguda de Tarragona, s/n) acollirà durant tota la tarda un conjunt de tallers ètnics basats en l’estampació, els tatuatges i una modalitat d’equilibrisme africà, dins el cicle Les Diferents Cares de la Immigració. A més, el recinte albergarà les semifinals del concurs Sona 9 2007, organitzat per la revista Enderroc, Televisió de Catalunya i Ritmes.Net. D’altra banda, la Sala Marsà (carrer de Les Piques, 1) exhibirà una mostra sobre les cultures que comparteixen el mar Mediterrani, juntament amb una col•lecció de fotografies dels deu anys del Paupaterres. Gratuït.

Xazzar: Aquesta nova formació beu del klezmer i de la música balcànica de l’est d’Europa. El septet, format per dos nois i cinc noies, porta als escenaris els ritmes endimoniats de la música zíngara barrejats amb rock, jazz i funk. Guanyadors del concurs de maquetes Sona 9 2006, salten enguany a l’escenari gran del certamen.

Eliseo Parra + Tactequeté: Parra s’ha consolidat com un dels artistes del panorama folk espanyol amb major projecció internacional. La seva recerca de la poètica tradicional juntament amb una instrumentació oberta a les diverses sonoritats del planeta fan de la seva obra un referent musical del gènere. De caire experimental, la música de Tactequeté evoca els sons de les jungles tropicals i faran costat a Eliseo Parra en el seu concert targarí.

Ea!: Torna la banda que ha brindat inesborrables instants de glòria a la petita història del festival. Els gaditans Ea! ajunten flamenc i rock en el seu cinquè treball, “Un-i-verso”, decorat amb acordions, trompetes, sitars, txalapartes,… Algú dóna més?

Electric Bazar Cie: Aquests bretons arriben a l’escenari del Paupaterres on transmetran l'essència de les musiques balcàniques a velocitat de vertigen. No en va, el seu directe és definit com a "turbofolk". Atenció a les cançons que integren el seu àlbum recent sortit del forn, “Tamboo”.

Che Sudaka: Un dels plats forts del cartell d'enguany, aquest grup d'ascendència sud-americana està afincat al Barri Gòtic de Barcelona, on reben multitud d'influències com la cúmbia, la salsa, el reggae, l'ska,… Che Sudaka és la poesia urbana feta cançons, amb ecos de Mano Negra o Macaco. A Tàrrega presentaran els temes del seu nou disc, “Mirando el mundo al revés”, produït pel baixista de Radio Bemba.

Dissabte Dia 21
Vetllades als Pobles Agregats: havaneres a Riudovelles
A càrrec del grup Mar i Vent
A 2/4 d’11 de la nit, a Riudovelles
Organitza: Regidoria de Cultura
Recital d’havaneres a càrrec d’aquesta formació arribada de les contrades de Barcelona. Gratuït

Diumenge Dia 22
Sortida ciclista:
Tàrrega  – Artesa de Segre – Alentorn – Agramunt – Tàrrega (100 km)
A 2/4 de 8 del matí, des de l’estació de Renfe
Organitza: Club Ciclista Tàrrega

Diumenge Dia 22
Audició i ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega JoveA les 8 del vespre, a la plaça del Carme
Organitza:: Regidoria de Cultura

Dijous Dia 26
La Terrasseta 2007: espectacle inaugural
Concert de de grups targarins amb Fina La Ina, Dolton, Steoro i Sombras
Des de 2/4 de 9 del vespre, al Camp dels Escolapis (carrer Migdia, s/n)
Organitza: Associació Nous Espais

Des de finals de juliol fins a mitjans d’agost, La Terrasseta de Tàrrega programa una sèrie d’actuacions de diferents disciplines artístiques (música, teatre, DJ's, audiovisuals) amb l’inconformisme i la transgressió com a eix central del cartell. Si bé el recinte s’obre a 2/4 de 9 del vespre, les actuacions previstes comencen puntualment a les 11 de la nit, excepte els diumenges que ho fan a les 10. Els dijous es dediquen a la música en viu; els divendres, a la projecció de cinema i altres produccions audiovisuals; els dissabtes, a les sessions de DJ; i els diumenges, a les arts escèniques. Entrada gratuïta

Divendres Dia 27
8è. Mercapati. Mercat de Rebaixes
Una jornada comercial i festiva on els visitants poden gaudir d’ofertes i oportunitats triant d’entre una gran varietat d'articles: moda, complements, esports, llenceria, joieria i rellotgeria, lleure cultural…
De 10 del matí a 9 del vespre, a la plaça del Carme
Organitza: Foment Targarí

Divendres Dia 27
10 anys de Foment Targarí: 3r. Cicle d’Animacions
Espectacle de titelles: “L’aranya i la cucanya” amb la Cia. Pamipipa
A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça del Carme (Mercapati)
Organitza: Foment Targarí

Divendres Dia 27
Els Divendres a la Fresca – Cinema
“Pequeña Miss Sunshine” (tragicòmèdia) de Jonathan Dayton i Valerie Faris
Amb Greg Kinnear, Toni Collette, Steve Carell, Alan Arkin i Abigail Breslin 
A 2/4 d’11 de la nit, a la plaça de les Nacions sense Estat
Organitza: Regidoria de Cultura

“Road movie” protagonitzada per una família americana que trenca motllos, els Hoover. Tots els seus membres, malgrat viure amb desafecció, emprenen junts un viatge perquè la petita del clan pugui participar en un concurs de bellesa infantil. En el decurs del periple, les relacions entre ells aniran transformant-se, desterrant vells odis i prejudicis. De fons, preval una despietada bufetada al somni americà del triomf a qualsevol preu. Dos premis Oscar: millor guió original i actor secundari (Alan Arkin). Gratuït 

Divendres Dia 27
La Terrasseta 2007: projecció de documental
“El nostre pa de cada dia” de Nikolaus Geyrhalter (Alemanya, 2005)
Tot seguit, cata de literatura gastronòmica
Des de 2/4 de 9 del vespre, al Camp dels Escolapis (carrer Migdia, s/n)
Organitza: Associació Nous Espais
Inici de la sessió a les 11 de la nit. Entrada gratuïta

Dissabte Dia 28
Vetllades als Pobles Agregats: ranxeres a Altet
A càrrec del grup Mariachis de Roberto Aguilar
A 2/4 d’11 de la nit, a Altet
Organitza: Regidoria de Cultura
El so genuí de Mèxic torna a Tàrrega amb les veus i les guitarres inconfusibles dels mariachis. Roberto Aguilar capitaneja una d’aquestes agrupacions amb una àmplia carrera de concerts a les nostres terres. Gratuït

Dissabte Dia 28
La Terrasseta 2007: sessió de DJ amb Professor Angel Dust
Des de 2/4 de 9 del vespre, al Camp dels Escolapis (carrer Migdia, s/n)
Organitza: Associació Nous Espais
Inici de la sessió a les 11 de la nit. Entrada gratuïta

Diumenge Dia 29
Sortida ciclista (destí a la platja):
Tàrrega  – Guimerà – Sarral – El Vendrell – Comarruga (104 km)
A 2/4 de 8 del matí, des de l’estació de Renfe
Organitza: Club Ciclista Tàrrega

Diumenge Dia 29
La Terrasseta 2007: espectacle de dansa
“Error: código alterado” de la Companyia Lantana
Des de 2/4 de 9 del vespre, al Camp dels Escolapis (carrer Migdia, s/n)
Organitza: Associació Nous Espais
Inici de l’espectacle a les 10 de la nit. Entrada gratuïta

Exposicions

Les Diferents Cares de la Immigració i 10è aniversari del Paupaterres:
La Mediterrània, una cruïlla de pobles

Promoguda des del Fons Català de Cooperació, la mostra està distribuïda en cinc apartats, a partir dels quals es presenten els orígens de la Mediterrània, les seves potencialitats, els problemes que pateix, els reptes que afronta i l’acció local. Vol donar a conèixer també la diversitat cultural d'aquesta zona geogràfica i fomentar la proximitat entre els pobles que configuren la regió. L’exposició inclou fotografies que rememoren alguns moments dels deu anys de trajectòria del festival Paupaterres de Tàrrega.

Del 12 al 21 de juliol , a la Sala Marsà de la Casa de Cultura (carrer Les Piques, 1). Horari: els feiners, de 19 a 21 h.; els festius, de 12 a 14 h. i de 19 a 21 h.

Mostres permanents del Museu Comarcal de l’Urgell (carrer Major, 11)

– Antoni Alsina Amils: Un artista entre dos segles (1863 – 1948)
– Sales Nobles de Cal Perelló
– Sales d'Arqueologia
Horaris: dissabtes, de 12 a 14 h. (horari d’estiu: juliol i agost)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s