S’INICIA LA VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES DE LA 27a FIRATÀRREGA

Des d’aquesta setmana estan a la venda les entrades per als espectacles de sala del Programa Oficial de la 27ª edició de FiraTàrrega, que tindrà lloc del 6 al 9 de setembre. Totes les entrades que es comprin de forma anticipada, fins al dia 2 de setembre, gaudiran d’un 20% de descompte.

Les entrades es poden adquirir a través dels diversos canals del servei TEL•ENTRADA de Caixa Catalunya:

– Al telèfon 902 10 12 12
– A través d'Internet: www.telentrada.com
– A tota la xarxa d'oficines de Caixa Catalunya

Modalitats de descompte

Com cada any, la Fira ofereix diverses modalitats de descompte en la compra de les entrades. (Aquestes ofertes no són acumulables)

VENDA ANTICIPADA: La Fira vol premiar els espectadors més previsors que comprin les seves entrades abans del 2 de setembre –aquest dia inclòs- amb un descompte del 20%.

OPCIÓ 5: L'Opció 5 també permet aconseguir un 20% de descompte directe en la compra de 5 o més entrades, sempre que corresponguin a espectacles diferents (o del mateix espectacle en els cas dels infantils) d'entre tota la programació de FiraTàrrega. En definitiva, la compra de 5 entrades pot equivaler a pagar-ne només 4 gràcies a aquest descompte. Aquesta oferta s’aplica en comprar les entrades a través del TEL•ENTRADA (902 10 12 12) o a les taquilles de la Fira (Pl. Carme – Tàrrega) a partir del 2 de setembre.

CARNET JOVE: Els usuaris del Carnet Jove gaudeixen d'un 20% de descompte en la compra d'entrades, amb un màxim de 3 entrades per carnet i dia. Oferta vàlida només a les taquilles de FiraTàrrega (Pl. Carme – Tàrrega) a partir del 2 de setembre.

CLUB TR3SC: Els usuaris d’aquest carnet gaudeixen d’un 20% de descompte en la compra d’entrades. (Oferta limitada).

JUBILATS I ATURATS: Les persones que acreditin la seva condició de jubilats o aturats també tindran un descompte d’un 20% en la compra de les seves entrades. Aquesta oferta només és vàlida a les taquilles que s’instal•len a Tàrrega els dies de la Fira.

Les persones que estiguin interessades a adquirir les entrades poden consultar tota la programació de la Fira a la pàgina web www.firatarrega.com, on poden descarregar-se la graella, o poden fer les seves consultes al telèfon d’informació al públic 973 500 039.

D’altra banda, les entrades de la Fira també es podran comprar a partir del dia 3 de setembre a les Taquilles Centrals instal•lades a la Plaça del Carme (Pati) de Tàrrega i fins a una hora abans de l’inici dels espectacles. Els dies 3, 4 i 5 les taquilles estaran obertes al públic des de les 17h. i fins les 21h., mentre que els dies de Fira obriran durant tot el dia. Cal remarcar que aquest és l’únic punt de venda d’entrades a Tàrrega durant els dies de la Fira.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: