El dia 4 de setembre s’obre el període de preinscripció per al curs 2007 / 2008 de l’Escola Oficial d’Idiomes

Acarant el curs 2007 / 2008, l'escola obre dia 4 de setembre el període de preinscripcions per als alumnes que es vulguin matricular per primera vegada al centre i que s'allargarà fins divendres dia 7. Els interessats han d'adreçar-se a les oficines situades al carrer de Comabruna, de 9:30 a 13:30 h., o bé cursar la seva petició on-line a través del web de l'EOI targarina.

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Tàrrega tindrà matriculats per segon any consecutiu uns 420 alumnes, consolidant així els cicles complets de cinc cursos tant en llengua francesa com en llengua anglesa. El centre manté igualment el nombre de cinc grups de francès i nou d'anglès, amb trenta alumnes a cada aula. Des que va iniciar la seva activitat acadèmica l'any 2003, l'EOI de Tàrrega ha apuntalat progressivament la seva oferta educativa i actualment el centre compta amb una plantilla de sis professors, a més d'una administrativa i la directora, Isabel Coixin. 
 
Posteriorment, si s'escau, es faran els testos de nivell i el sorteig de les places disponibles. A partir del dia 12 de setembre, es formalitzaran les matrícules. La taxa de les matriculacions ordinàries ascendeix enguany a 147,65 €. Si s’acredita que l’alumne és membre de família nombrosa, l’import es rebaixa fins a 73, 83 €. D'altra banda, i per primer cop, la direcció del centre convocarà el dia 21 de setembre un acte acadèmic per a escenificar l'inici del nou curs, al qual hi seran convidades autoritats locals i provincials. Les activitats lectives començaran el dia 24 de setembre. 
 
Buscant finançament per al nou edifici de l'EOI
Paral·lelament, l'Ajuntament de Tàrrega anuncia que l'Equip de Govern mantindrà contactes de cara a la tardor amb altres administracions a la recerca de finançament per a construir el nou edifici de l'EOI. Actualment, la seva tasca acadèmica es desenvolupa a l'antic col·legi del Carmel i que amb els anys passà a ser de titularitat municipal. El consistori cedí part de l'immoble al Departament d'Educació com a seu de l'EOI però quan es detectà que l'estructura de l'edifici n'impossibilitava una reforma i/o possible ampliació, el govern municipal encarregà un projecte per a construir una escola de nova planta en un altre indret de la ciutat, concretament al peu del Parc de Sant Eloi i molt a prop de la Farinera Balcells, en un solar ubicat entre els carrers Amics de l'Arbre i La Figuerosa, de 3.065 m2. El document ja està redactat però encara s'ha de determinar el seu finançament i la seva execució. Segons el projecte, la nova Escola Oficial d'Idiomes tindrà una capacitat per a 600 estudiants (el doble de l'actual) i un cost d'1,6 milions d'euros.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: