Uns 200 alumnes passen cada setmana per les aules del GòTIC

Quan es compleixen sis anys de la seva posada en servei, el centre municipal de Tàrrega dedicat a l'ensenyament de les noves tecnologies, l'anomenat GòTIC, ha consolidat la seva oferta educativa entre la ciutadania i actualment passen per les seves aules un promig de 200 alumnes cada setmana.

Consulta les activitats clicant a la imatge.

Segons els seus responsables, aquesta és la xifra més alta de participació que ha registrat l'esmentat centre, coincidint també amb el seu trasllat definitiu al nou Centre d'Entitats, habilitat pel consistori a l'antic edifici de Correos, on el GòTIC desenvolupa les seves activitats des de finals de l'any passat. Aquest servei promogut per l'Ajuntament de Tàrrega treballa per acostar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la població, amb cursos de formació gratuïts. Precisament, el professorat del GòTIC va presentar un nou programa integrat per dotze cursos que s'impartiran aquesta tardor, amb una capacitat de 140 places que de seguida han quedat cobertes després de formalitzar-ne la inscripció. Els continguts dels cursos van des de la iniciació a l'ús de l'ordinador fins a tallers pràctics de navegació per la xarxa, tractament d'imatges digitals o perfeccionament d'aplicacions informàtiques.

A banda d'aquesta línia de formació, el GòTIC ofereix assessorament setmanal a les entitats de Tàrrega perquè puguin confeccionar bases de dades o pàgines web amb programari lliure. L'actuació del GòTIC es completa amb una cibersala en què es pot navegar de franc per internet, també al servei de les associacions locals, moltes de les quals també comparteixen seu al Centre d'Entitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: