L’Ajuntament de Tàrrega destina 46.000 euros a accions humanitàries realitzades per veïns en països del Tercer Món

L’Ajuntament de Tàrrega ha destinat 46.000 euros del seu pressupost d'enguany a ajuts de caràcter humanitari per a diferents accions que es duen a terme en països del Tercer Món de la mà de cooperants i missioners naturals de la capital de l'Urgell.

 Els fons arriben directament a les persones interessades, amb les quals la Regidoria de Benestar i Serveis Socials manté contacte periòdic durant l'any. Els diners procedeixen de la partida anomenada Fons de Solidaritat, partint d'un acord segons el qual l'ajuntament targarí destina cada any un 0,7% dels seus ingressos per recaptació d'impostos a obres solidàries.

 Segons ha assenyalat la regidora Alba Coma, els beneficiaris dels ajuts d'enguany són Maria Lourdes Nadal (educació i medicaments al suburbi de Malvani, a l'Índia); Glòria  Martí (aliments i medicaments als interns de la presó de Makala, a la República Democràtica del Congo); Roser Llorens (educació a la zona de Chiclayo, al Perú); les monges carmelites del Monestir de l’Amor Diví de Tàrrega (educació de dues germanes de l'orde a l’Àfrica); Jaume Salas (educació a la zona de Sokone, al Senegal); Mercedes Aiguadé (educació a Panabí, a l'Argentina); i Montserrat Farré (diferents tasques pedagògiques). D’altra banda, la col·laboració del consistori s’estèn també a entitats com Mans Unides o el comitè català d’ACNUR d’ajuda als refugiats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: