Inici de la Temporada de Teatre 2007 – 2008 amb “PASSAT EL RIU” AMB LA CIA. LA PERLA 29

Dissabte 20 d'octubre a 2/4 d'11 de la nital  Teatre Ateneu (plaça del Carme, 12)
Organitza: Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega

 
Tàrrega inicia el dissabte 20 d'octubre un nou cicle teatral que acostarà fins a la capital de l'Urgell alguns dels muntatges més aplaudits del moment, a més d'esperades estrenes pel gran públic. Fins al febrer, els espectadors tindran a l'abast una mostra atractiva de la producció escènica catalana del moment, tant de petit com de gran format, amb el denominador comú de la qualitat.

Grans produccions com "La plaça del Diamant" s'alternaran amb innovadores propostes a càrrec de companyies independents. Així, passaran per l'escenari del Teatre Ateneu intèrprets com Leo Bassi, Xavi Castillo, Àngels Poch o Jordi Banacolocha, a més de reservar un espai per la dansa amb noms com Marta Carrasco o l'Esbart Dansaire de Rubí.
 
El cicle s'obre amb “Passat el riu” de Joe DiPietro
Companyia: La Perla 29
Direcció: Oriol Broggi
Repartiment: Àngels Poch, Jordi Banacolocha, Marissa Josa, Jaume Pla, Anna Alarcón i Xavier Ripoll
 
Sinopsi: Nick, un noi jove i solter, va cada dijous a sopar amb els seus avis materns i paterns que viuen al mateix edifici del barri de Brooklyn, a Nova York. Ell és l'únic membre de la família que tenen a prop ja que tant els pares com la germana han marxat fa temps a viure a altres ciutats americanes. De manera que el lleial i "bon jan" Nick rep en exclusiva totes les atencions dels padrins, situació que de vegades el fa feliç i d'altres l'exaspera. Els avis queden devastats quan Nick anuncia que l'han promocionat professionalment i que està a punt d'acceptar l'oferta que el portarà a viure en una altra ciutat, a Seattle, a l'altre costat de país. Davant d'això, tots quatre avis fan pinya per intentar aconseguir que el seu nét es quedi i per això ordeixen una emboscada amorosa convidant una noia soltera i atractiva a sopar. Però el seu pla no sortirà tal i com han previst.
 
Comentari: Comèdia contemporània amb tocs dramàtics, "Passat el riu" suposa un gir en la trajectòria escènica del director Oriol Broggi, basada sobretot en la representació de clàssics como l'"Antígona" que va presentar al Teatre Ateneu de Tàrrega l'octubre de l'any passat. Ara ens acosta una peça moderna, punyent malgrat la seva aparença amable, decorada amb jazz i alguna cançó d'Elvis.
 
Preus
· Abonaments: 95 € (platea) • 85 € (llotja) • 72 € (amfiteatre)
· Entrades: 18 € (platea) • 16,5 € (llotja) • 15 € (amfiteatre)
Descomptes habituals a taquilla per a Carnet Jove, Carnet +25, socis TR3S C, estudiants i majors de 65 anys
 
Punts de venda
· Taquilles del Teatre Ateneu:
De dilluns a divendres, de 19 a 21 h., fins al dia 19 d'octubre; i els dia de funció, des d’una hora abans de la representació.
 
· Telentrada:
Tel. 902 10 12 12
www.telentrada.com
Oficines de Caixa Catalunya

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: