SUBHASTA BENÈFICA “ART I VIDA” al Teatre Ateneu

Diumenge 21 d'octubre a les 12 h. al Teatre Ateneu (plaça del Carme, 12)
Organitza: Associació de Salut Mental Ondara-Sió i Associació Alba
 
 
L'Associació de Salut Mental Ondara-Sió i l'Associació Alba de Tàrrega organitzen conjuntament una iniciativa artística amb la voluntat de sensibilitzar la població sobre la problemàtica de les discapacitats psíquiques. Sota el nom d'"Art i Vida", s'ha exhibit durant els últims dies al Museu Comarcal de l'Urgell – Tàrrega una mostra col•lectiva de pintura, escultura, ceràmica, orfebreria i fotografia a càrrec d'una seixantena d'artistes de les comarques de l'Urgell i la Segarra.

Les obres participants se subhastaran en un acte públic que tindrà lloc aquest diumenge 21 d'octubre, a les 12 del migdia, al Teatre Ateneu de la capital de l'Urgell. La meitat dels ingressos generats es destinaran al finançament de projectes innovadors per cobrir noves necessitats assistencials a persones amb discapacitats mentals. Guiarà la subhasta Manel Mayoral, galerista i fundador del Museu de Joguets i Autòmats de Verdú. També es comptarà amb la presència dels periodistes Lluís Urpí i Santi Roig, així com de l'escriptor Francesc Pascual.
 
Els seus organitzadors i els artistes participants defineixen aquesta iniciativa com “una eina de sensibilització i apropament a la realitat de les malalties mentals a través de l’art”. Tot plegat s'emmarca en la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, el dia 10 d'octubre. "Art i vida" compta amb aportacions dels pintors Josep Minguell, Benjamí Tous, Ramon Franquesa, Jordi Colilles, Glòria Coma o Joan Pere Massana; els escultors Antoni Boleda o Miquel Gascón; els fotògrafs Sebastià Caus, Carme Bonet o Xavier Santesmasses; els ceramistes Miriam Angulo, Regina Vilaseró o Marina Font; la joiera Anna Puig; el luthier Ramon Elias; i el col·leccionista Manel Mayoral, qui ha estat un dels impulsors de la idea juntament amb la galeria Cal Talaveró de Verdú. De cara a la subhasta, els preus de sortida de la majoria de les peces oscil·len entre els 10 i els 900 euros.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: