Tàrrega endega la segona edició del seu Pla Educatiu d’Entorn

L'Ajuntament de Tàrrega assessorarà sobre el sistema educatiu del país a les famílies magribines que escolaritzen els seus fills en tres centres docents de la ciutat: el CEIP Àngel Guimerà, el CEIP Jacint Verdaguer i l'Escola Pia.

Les sessions informatives  es desenvoluparan durant aquesta setmana, a mode de benvinguda als escolars de la comunitat magribina que s'han incorporat a les aules.

D'aquesta forma, la Regidoria d'Ensenyament inicia per segon any consecutiu l'aplicació del seu Pla Educatiu d'Entorn, una iniciativa que amb el suport del Govern català  vol fomentar la cohesió social entre els alumnes autòctons i els nouvinguts. Les sessions s'imparteixen en "darija", dialecte de la llengua àrab que es parla sobretot al Marroc. L'organització dels centres, les beques, les activitats escolars o la higiene són algunes de les qüestions que s'hi aborden. En aquest cas, el Pla Educatiu d'Entorn compta amb l'ajut de l'Associació Sòciocultural IBN Batuta, dedicada a l'acollida, atenció i mediació dels immigrants.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: