L’Ajuntament aplica un pla d’accessibilitat a la via pública

L’Ajuntament de Tàrrega ha diagnosticat els problemes de mobilitat a la via pública que dificulten el desplaçament a la gent amb discapacitats físiques. Per a corregir aquestes deficiències, la Regidoria d’Urbanisme aplica aquests dies un pla d’accessibilitat que es tradueix amb l’habilitació de baixadors en algunes voreres i la supressió de barreres arquitectòniques.

D’aquesta forma, el Govern local atén les queixes que darrerament han expressat alguns veïns amb minusvàlues. Els pressupostos municipals d'enguany preveuen una partida de 160.000 euros destinats a l’esmentat pla. 

Els primers nous baixadors s’han ubicat a les voreres del carrer de Salvador Espriu (accés al CAP-II), a l’Estació d’Autobusos o al carrer Migdia entre altres punts. Posteriorment, es faran més rampes a la plaça del Carme, el carrer de Sant Pelegrí i l’avinguda de la Generalitat, a més d’alguns carrers perifèrics, sumant fins a quaranta nous baixadors. A la travessia de la N-II, de forma provisional a l’espera de la seva remodelació, s’axamfranaran algunes vorades.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: