Adjudicada la primera fase de les obres d’adequació de la Farinera Balcells

L'Ajuntament de Tàrrega ha adjudicat la primera fase de les obres d'adequació de la Farinera Balcells que hauran de convertir part de l'històric edifici en un espai d'art i un teatre auditori.

 L'empresa adjudicatària és Clar Rehabilitació, la qual executarà el projecte per un import d'1.708.332 euros. Els treballs es desenvoluparan durant 18 mesos i donaran inici durant el mes de desembre, quan s'hagi resolt la licitació de la direcció tècnica de l'obra, pressupostada en uns altres 135.000 euros. Una vegada es materialitzi aquesta primera fase, s'abordarà una segona – i darrera – que es dedicarà als usos específics d'aquest nou equipament, com la instal•lació d'un ascensor i muntacàrregues, sistemes de climatització i megafonia, i en el cas concret de l'auditori, la dotació d'equipaments escenogràfics i de grades telescòpiques que permetran diverses disposicions dels seients de la platea.

 El projecte preveu l'adequació de la planta baixa en espai destinat a les belles arts, mentre que la segona planta (de doble alçada) albergarà la sala de teatre amb capacitat per a 300 espectadors. La Regidoria d'Urbanisme confia a poder disposar d'aquest nou equipament en el decurs de l'any 2009. El pressupost total de l'actuació ascendirà a 2.108.645 euros en el cas del teatre-auditori, i 1.094.208 euros en el cas de l'espai d'art. Per a fer front a aquesta despesa, l'Ajuntament de Tàrrega compta amb sengles subvencions provinents del Pla d'Equipaments Culturals que promou la Generalitat de Catalunya: 431.972 euros destinats al teatre-auditori i uns altres 350.804 euros a l'espai d'art.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: