Oposició per a cobrir set places d’auxiliar administratiu a l’oficina de l’Agència Tributària a Tàrrega

L'Agència Tributària ha convocat un procés selectiu per a cobrir set places d'auxiliar administratiu corresponents a l'oficina que aquest organisme obrirà a Tàrrega durant els propers mesos.

Els aspirants a aquests llocs de treball catalogats com a personal funcionari interí han de tenir la titulació de Graduat en Educació Secundària Obligatòria. Els interessats a concórrer a les oposicions han de presentar la seva instància abans del 28 de desembre i les proves tindran lloc a la Universitat de Lleida el gener vinent. Per la seva part, l'Ajuntament de Tàrrega, a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, presta aquests dies assessorament sobre aquesta oferta pública d'ocupació, informant sobre els requisits i la documentació necessària.

Quan estigui a ple rendiment, l'oficina targarina d'Hisenda comptarà amb una plantilla total de 18 treballadors, segons ha dit Javier Caicedo Fernández-Vega, delegat de l'Agència Estatal d'Administració Tributària a Lleida. A l'espera de la cessió d'un solar municipal on aixecar la seu definitiva, aquesta delegació s'instal·larà provisionalment en un local de lloguer situat a l'avinguda de la Generalitat, 68. Atenent a la resolució ministerial emesa el 21 de març d'enguany, l'organització territorial de l'Agència Tributària contempla una oficina a Tàrrega, integrada a la Delegació de Lleida, i de la qual dependran 41 municipis de les comarques de l'Urgell i La Segarra.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: