Tàrrega sona a jazz: concert a càrrec de Guillermo Klein Septet

Divendres 28 de març a les 11 de la nit a l’Espai MerCAT (plaça de les Nacions sense Estat)
Organitza: Regidoria de Cultura i Circuit Ressons Jazz
Preu: 6 € (Amics de l’Atac de Jazz, TR3S C, Carnet Jove, Carnet + 25: 4 €)

L’Espai MerCAT de Tàrrega acollirà aquest divendres 28 de març un recital de jazz a càrrec del pianista Guillermo Klein, englobat dins el cicle que organitzen plegats la Regidoria de Cultura i el Circuit Ressons Jazz.


Argentí d’origen i format a la Berklee College of Music, Klein és un pianista de llarg recorregut que s’ha establert a Barcelona per a liderar el seu propi projecte en forma de septet. El que es podrà sentir a Tàrrega a partir de les 11 de la nit és una proposta jazzística de gran format, rica en sonoritats i matisos, i que ja ha gaudit d’una bona acollida al Jamboree o la Cova del Drac, entre altres sales. El concert palesarà el talent d’un dels noms senyers del jazz que es fa actualment a Catalunya, secundat per la veu prodigiosa de Carme Canela, el violoncel de Sandrine Robilliard, el saxo de Pinxo, el baix d’Albert Sanz, els teclats de Jorge Rossy i la bateria de Dani Domínguez. Guillermo Klein compagina la gira del seu septet amb un altre projecte paral•lel, el Merkin Duo, fent tàndem de pianos amb el seu company de files Jorge Rossy.

Guillermo Klein (piano i veu), Carme Canela (veu), Sandrine Robilliard (violoncel), Pinxo  (saxofon), Albert Sanz (teclats i baix), Jorge Rossy (teclat i bateria) i Dani Domínguez (bateria)

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: