El Pla Educatiu d’Entorn de Tàrrega explica els eixos de l’escola inclusiva

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de Tàrrega i el Servei Educatiu de l’Urgell coorganitzen els mesos d’abril i maig un cicle de conferències sobre l’anomenada escola inclusiva, l’ensenyament que presta atenció a la diversitat dels alumnes i a la igualtat d’oportunitats. La primera de les xerrades tindrà lloc aquest dijous 10 d’abril i durà per títol La inclusió educativa en el món actual. Realitat o mite, a càrrec de la pedagoga Cristina Laborda.

El 6 de maig la psicòloga Teresa Huguet abordarà aquest model educatiu sota el títol Aprendre junts a l’aula. Una proposta inclusiva. Finalment, el 20 de maig arribarà el torn de Pere Pujolàs, degà de la Facultat d’Educació de la Universitat de Vic, que parlarà sobre Escola inclusiva i aprenentatge cooperatiu. El cicle de conferències s’oferirà a 2/4 de 6 de la tarda, a la Biblioteca Central Comarcal de Tàrrega (plaça de Sant Antoni, 5).
 
La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tàrrega, fent pinya amb els centres i agents educatius del municipi, desenvolupa la segona edició del PEE. Aquesta iniciativa, coordinada des del Govern català, vol donar una resposta integrada a les necessitats dels infants i joves dinamitzant l’acció educativa més enllà de l’àmbit escolar. Activitats paral·leles a les classes, la potenciació de l’ús social del català o la cohesió entre els alumnes autòctons i els nouvinguts són alguns dels eixos del PEE.

 

 

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: