Concert de Ràbia Positiva i les agrupacions targarines Kafarna i Perfect Day

Dissabte 12 d’abril a 2/4 de 12 de la nit a l’Espai MerCAT (Plaça de les Nacions sense Estat). Preu: 6 € (Carnet Jove, Carnet +25, socis del TR3S C i estudiants: 4 €). Organitza: Regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Tàrrega.

El cicle Tàrrega sona a.. d’enguany es tanca aquest dissabte amb una potent vetllada que farà les delícies dels seguidors del punk i el rock dur. Tres agrupacions del gènere compartiran escenari amb la força de les guitarres elèctriques. Des del barri de Sants de Barcelona arribaran els Ràbia Positiva, sextet que ja porta quinze anys de trajectòria forjant-se un prestigi dins el hard rock autòcton.


Ens acostaran el contingut del seu cinquè àlbum, Sentiment, compromís i acció, un recull en directe de les millors peces del seu repertori. Les cançons de la banda combinen el català i el castellà, sempre amb la llibertat i el compromís social com a bandera. El cartell també tindrà caràcter urgellenc mercès a la presència dels Kafarna i Perfect Day. Amb el seu primer disc sota el braç, En defensa propia, Kafarna faran valdre dalt l’escenari la seva inqüestionable energia fent rock dur i punk. Formada a Tàrrega l’any 1998, la banda ha sofert diferents canvis en les seves files i de les versions de Deep Purple o Los Suaves han passat a un sòlid repertori propi. Els músics tenen les seves arrels a la comarca de l’Urgell i el local d’assaig es troba a Tornabous. Per la seva part, Perfect Day són una formació targarina molt jove que irromp en el panorama musical amb empenta i un grapat de cançons en anglès i castellà. Una bona ocasió per a descobrir un prometedor grup de les nostres terres.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: