Il Circo di Venezia, una de les carpes més luxoses d’Europa, oferirà set funcions en el marc de la Festa Major de Maig

• Dimecres 14, a les 7 de la tarda (funció inaugural)
• Dijous 15 i divendres 16 de maig, a les 7 de la tarda
• Dissabte 17 i diumenge 18, a les 5 de la tarda i a les 8 del vespre

 
Els preus oscil•len entre els 8 i 30 €A la venda a les taquilles del circ i anticipada al Telentrada (tel. 902 10 12 12 • www.telentrada.com)Il Circo di Venezia, companyia que mobilitza una seixantena de persones entre artistes i tècnics, plantarà la seva gegantina carpa la setmana vinent a Tàrrega, coincidint amb la Festa Major de la localitat. El circ oferirà set funcions entre els dies 14 i 18 de maig, les úniques en territori lleidatà tancant la seva gira catalana que ja ha passat per Terrassa, Vic, Olot, Figueres i Banyoles.

Els seus responsables diuen que "és una de les carpes de circ més còmodes d’Europa", amb una capacitat per a 1.300 persones assegudes en butaques encoixinades i numerades.

 

Es tracta d’un dels espectacles de circ més bells que circulen en l’actualitat, amb luxoses atraccions de regust clàssic que combinen elements del teatre, la dansa i la cançó, tot embolcallat amb una escenografia d’estètica veneciana.

El muntatge consta de 12 actuacions executades elegantment per 24 artistes i una desena d’animals, sota la direcció dels Rossi, una reconeguda família d’artistes italians. Il Circo di Venezia arriba a la capital de l’Urgell mercès als esforços conjunts de la Regidoria de Cultura i els Amics del Circ de Tàrrega.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: