Funció benèfica a Tàrrega per finançar una expedició humanitària als Balcans d’artistes targarins

Representació de la peça teatral Una rosa li va dir adéu amb el Grup de Teatre BAT. Dissabte 14 de juny a les 10 de la nit al.  Teatre Ateneu (plaça del Carme, 12). Entrada: 7 euros

El Grup de Teatre BAT, amb l’assesorament del grup de pallassos Fil i Didal, prepara una sortida humanitària a la zona dels Balcans del 3 al 17 d’agost, sota l’empara de l’oenagé Pallassos Sense Fronteres.


Sis membres de l’agrupació targarina viatjaran fins a les regions de l’ex-Iugoslàvia on encara són palpables les seqüeles de la guerra que patiren durant els anys 90. Allà realitzaran un seguit d’actuacions i de forma especial impartiran un taller de teatre a l’XI Festival Internacional de l’Amistat de Gorazde, una població situada prop de Sarajevo. Els cooperants targarins també comptaran amb el suport logistic de l’organització SOS Balcanes.
 
A curt termini, però, cal recaptar els fons que finançaran l’expedició, uns 9.000 €, i amb aquest objectiu el Grup de Teatre BAT posa en escena alguns muntatges benèfics arreu de la comarca de l’Urgell. Així, aquest dissabte 14 de juny, tres joves intèrprets de BAT (Vanesa Leiva, Marta Díaz i Carles Cabrera) presentaran el muntatge Una rosa li va dir adéu al Teatre Ateneu de Tàrrega. L’autora de la peça és la targarina Esther Visa, qui s’encarregarà també de les tasques de direcció. La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Tàrrega col·laborarà amb un ajut econòmic.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: