La Regidoria de Cultura de Tàrrega lliura de franc senyeres i estelades la vigília de la Diada

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega lliurarà de franc senyeres i estelades a la ciutadania aquest dimecres, vigília de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya.


Atenent a la demanda habitual dels últims anys, el consistori té a punt per repartir un centenar de senyeres perquè els veïns que ho desitgin puguin fer onejar la bandera catalana als balcons i finestres de casa. Enguany també es posarà a disposició una cinquantena d’estelades amb motiu de la commemoració del centenari d’aquest símbol. Tant les senyeres com les estelades es distribuiran gratuïtament a la Casa de Cultura (Les Piques 1), a partir de les 10 del matí, per rigorós ordre de petició fins a esgotar existències.
 
Castellers per la Diada
Tàrrega celebrarà la festivitat de la Diada Nacional de Catalunya amb els actes habituals i afegirà enguany una actuació castellera. Així, el dijous 11, a partir de les 12 del migdia, a la plaça de Rafael Casanova, autoritats i entitats locals faran l’ofrena floral davant el monument dedicat als màrtirs de l’Onze de Setembre i s’interpretarà conjuntament l’himne d’Els Segadors. Seguirà una ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega Jove i un vermut popular. Com es deia, la presència dels signes d’identitat catalana es reforçaran enguany amb una exhibició castellera a càrrec dels Castellers de Lleida.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: