La 7a. Fira del Caçador “Ciutat de Tàrrega”

La Fira del Caçador "Ciutat de Tàrrega" ha fet palès altre cop el seu paper difusor de la pràctica cinegètica a les terres de Ponent. La setena edició del certamen ha rebut la visita de 15.000 persones, entre les quals s’han comptat tant aficionats a la caça com famílies senceres atretes per l’ampli ventall d’activitats lúdiques del programa.

   

  

   


En aquest sentit, la Societat de Caçadors de Tàrrega, organitzadora de la fira, ha atorgat enguany més protagonisme als gossos amb la celebració d’un concurs de bellesa canina, puntuable per al campionat de Catalunya. A la prova han concorregut 250 participants, cridant especial atenció els treballs de perruqueria que han rebut alguns exemplars. Entre les propostes de l’event també han destacat el simulador de caça virtual, les demostracions de forja i ganiveteria o el concurs de cant d’ocells.
 
No hi han faltat, és clar, els estands dedicats als articles vinculats amb el món de la caça, representats per una norantena de paradistes. Durant el matí s’han succeït altres activitats com el 7è. Master Sant Hubert, les proves de tir amb arc o l’exhibició d’obediència de gossos, clàssics ja dins la programació del certamen. La 7a. Fira del Caçador ha comptat amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, que ha cedit també les instal·lacions del càmping municipal, oportunament transformades en recinte firal.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: