Tàrrega convida aquest divendres a escoles i tallers ocupacionals de tot Catalunya

Immers en plena celebració del seu desè aniversari, el Centre de Formació La Solana de Tàrrega organitza aquest divendres, dia 3 d’octubre, a la capital de l’Urgell una trobada amb altres escoles i tallers ocupacionals de les quatre demarcacions catalanes.


La cita servirà per a intercanviar opinions i experiències, i s’hi espera l’assistència d’unes 350 persones entre alumnes i docents. Algunes de les ciutats convidades són Lleida, Balaguer, Les Borges Blanques, Igualada, Manresa o Reus. El programa se centrarà a fer demostracions conjuntes dels principals oficis que s’imparteixen en aquests centres.
 
· A 2/4 de 10 del matí: rebuda dels assistents per part de l’alcalde Joan Amézaga (a les instal·lacions de La Solana)

· A partir de les 10 del matí: s’oferiran tallers en viu en diferents espais de la ciutat

Forja (La Solana)
Construcció de pilars i arcs de mig punt (Càmping Municipal)
Pintura (aparcament de la piscina coberta · carrer de Joan Brossa · aquí es farà un mural de 200 m2)
Embelliment de fusta i pa d’or (Espai MerCAT)

· A partir de les 11 del matí, des de La Solana, visita a tots els tallers per part de la directora dels Serveis Territorials de Treball a Lleida, Pilar Nadal, i el cap territorial del Servei d’Ocupació de Catalunya, Oriol Salvia

· A 2/4 de 2 del migdia, tots els participants faran un vermut popular de comiat al Càmping Municipal
 
Gestionat per la Regidoria d’Educació del consistori, el Centre de Formació La Solana imparteix des de l’any 1997 oficis i matèries d’àmbit laboral en funció de la demanda del mercat del treball, incidint sobretot en la inserció de persones aturades. En els últims deu anys, La Solana ha impartit quatre programes d’Escola Taller (de 16 a 25 anys) i sis edicions dels Tallers d’Ocupació (majors de 25 anys), a més de plans de formació, accions integrades i cursos, tant subvencionats com propis. Han passat per La Solana 459 alumnes, dels quals uns 300 han obtingut titulació amb aprofitament.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: