El Teatre Ateneu acull la peça Tragicomedia de 1 loco o 10 jaulas para cuerdos, a benefici de La Marató de TV3

Dissabte 18 d’octubre a les 10 de la nit al Teatre Ateneu (Plaça del Carme, 12) – Tàrrega. Preu de l’entrada: 10 euros · A benefici de La Marató de TV3, dedicada enguany a la lluita contra les malalties mentals

 

 

 

 

 

 

 


La companyia Locos por el Teatro oferirà aquest dissabte al Teatre Ateneu de Tàrrega una colpidora peça que plasma les diferents cares dels trastorns mentals. Tragicomedia de 1 loco o 10 jaulas para cuerdos tracta d’humanitzar les persones que pateixen aquestes malalties i en el seu elenc hi figuren precisament alguns intèrprets amb discapacitats i/o dolències psíquiques. És una proposta innovadora i que alguns crítics han titllat de "revolucionari experiment escènic".

La representació és organitzada conjuntament per l’Associació Alba de Tàrrega, l’Associació de Salut Mental Ondara-Sió i la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Tàrrega. El preu d’entrada serà de 10 euros i la recaptació anirà a benefici de La Marató de TV3, dedicada enguany a la lluita contra les malalties mentals. Amb aquesta cita es tanca un petit cicle d’activitats que ha tingut lloc a Tàrrega i Cervera en el marc del Dia Mundial de la Salut Mental, celebrat el passat 10 d’octubre.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: