La Regidoria d’Acció Social de Tàrrega organitza un curs adreçat al col·lectiu femení per ajudar a posar fre als maltractaments

Programa de vuit conferències gratuïtes a càrrec del Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris
 
La Regidoria d’Acció Social de Tàrrega impartirà a partir de la setmana vinent un curs de formació per ajudar el col·lectiu femení a posar fre als maltractaments. El contingut se centrarà en el fet que les dones guanyin autoconfiança i enforteixin les seves capacitats tant individuals com col•lectives.


És el que s’anomena empoderament. Adreçat tant a autòctones com immigrants, el programa del curs pretén sensibilitzar l’entorn familiar i social sobre les agressions masclistes.
 
Sota el títol Tenint cura de la nostra salut. Dret a a viure sense violència, s’oferiran del 29 d’octubre al 18 de febrer vuit xerrades gratuïtes a la Biblioteca Central Comarcal a càrrec de professionals del Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS). Aquestes conferències tindran lloc en dimecres, de 5 de la tarda a 8 del vespre, a la Biblioteca Central Comarcal. La Secretaria per a la Immigració i el Ministeri de Treball i Afers Socials financen la iniciativa.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: