L’Ajuntament inaugura el nou alberg de transeünts del municipi

   

 L’Ajuntament de Tàrrega ha inaugurat aquest dimarts el nou alberg de transeünts del municipi, culminant el procés de reconversió per a serveis socials i educatius de l’edifici que ocupava l’antic casal d’avis.

 

El centre d’acollida supleix en aquesta funció les estances situades a la planta baixa de l’Hospital Residència Sant Antoni, que s’havien quedat obsoletes. Amb una superfície de 290 m2, l’alberg de transeünts disposa de quinze llits repartits en sis habitacions, sala d’estar, cuina, safareig, dutxes, lavabos i despatxos per als treballadors socials. La Regidoria d’Acció Social i l’organització Càritas continuaran gestionant aquest espai dedicat a aixoplugar persones de pas sense recursos que fan parada i pernocten al municipi. A més de les obres generals d’adequació de l’immoble, s’han invertit 9.000 euros en l’adquisició de mobiliari per l’alberg.
 
En les dues plantes de l’edifici també s’hi han instal·lat durant els últims dotze mesos l’Aula de Formació d’Adults, la Unitat d’Escolarització Compartida, el Pla de Transició al Treball i el quarter de la Policia Local. Durant els últims anys, s’hi han efectuat treballs de consolidació i millora a càrrec de contractistes privats i alumnes del Centre de Formació La Solana, els quals hi han pogut fer així l’aprenentatge de diferents oficis.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: