Ràdio Tàrrega i la Regidoria de Polítiques d’Igualtat estrenen un programa sobre la dona

L’Ajuntament de Tàrrega ha endegat a través de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat un nou programa a l’emissora municipal dedicat al món de la dona.

Es tracta d’una secció anomenada Amb veu de dona que dins l’habitual magazín matinal de Ràdio Tàrrega tracta diferents qüestions vinculades amb l’àmbit femení: laborals, familiars, culturals,…


D’emissió quinzenal, els dimarts a les 11 del matí, l’espai està dirigit i presentat per Teresa Miserachs i Karine Magalí Serra. En el calendari d’entrevistes figuren Sylvia Falip, la presidenta de la Cambra de Comerç, o Elena Fuses,directora de l’Institut Català de la Dona. També es prepara un programa especial per al dia 25 de novembre, Dia Internacional de la No Violència contra les Dones.

A punt la segona edició del Mes de la No Violència contra les Dones
Precisament, i arran de la commemoració d’aquesta diada, la mateixa regidoria treballa en la segona edició del Mes de la No Violència contra les Dones, un conjunt d’accions socials i culturals que busquen sensibilitzar la ciutadania al voltant de la problemàtica dels maltractaments. Xerrades a escolars, cinema i teatre nodriran la programació que s’estendrà durant aquest novembre.  

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: