La Biblioteca de Tàrrega celebra els dies 28 i 29 de novembre el seu 14è. aniversari

La Biblioteca Central Comarcal de Tàrrega proposa aquest cap de setmana una doble cita cultural per a commemorar el seu 14è. aniversari. Com en anys anteriors, grans i petits podran ser partícips de l’efemèride assistint respectivament a un recital poètic el divendres 28 de novembre i a un espectacle infantil el dissabte 29.
 
Divendres 28 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre
Textures de Baudelaire amb trenats de Debussy
Aquest és un recital a càrrec del tàndem que formen l’actriu Gemma Reguant i la pianista Anna Alemany. La primera recitarà versos de Charles Baudelaire, el cèlebre poeta simbolista, mentre la segona farà l’acompanyament amb composicions del músic Claude Debussy. L’acte esdevé un homenatge a dues figures franceses que en els seus àmbits artístics van trencar motllos amb el seu caràcter renovador.
 
Dissabte 29 de novembre, a les 12 del migdia
Espectacle infantil Música dibuixada
Lluís Maria Bosch i Carolina Rius protagonitzaran aquest muntatge de petit format adreçat a nens i nenes d’entre 3 a 8 anys, que combina la música i les arts gràfiques. Ambdues activitats són gratuïtes. Inaugurada el 1994, la Biblioteca Central Comarcal de Tàrrega es troba a la plaça de Sant Antoni, en ple casc antic de la localitat.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: