CAMPANYA DE NADAL 2008/09 de Foment Targarí

L’associació de comerços i serveis de Tàrrega, “Foment Targarí”, presenta la campanya de NADAL 2008/09 amb moltes novetats.

Sota l’eslògan “la millor selecció de regals” i amb la col•laboració del conegut jugador internacional de futbol targarí, Joan Capdevila, s’ha dissenyat una campanya que de ben segur dinamitzarà el comerç de la nostra ciutat. El funcionament de la campanya és fàcil, còmode i senzill: butlletes Rasca Rasca que s’entregaran amb les compres realitzades als comerços associats. Els premis són immediats, sense sortejos.

La campanya durarà del 8 de desembre al 6 de gener, i es podran guanyar molts regals tant en metàl•lic (un total de 6.000€) com en d’altres formats: entrades pel Parc de Nadal, hores d’aparcament gratuït, samarretes de futbol, pilotes de futbol, etc.

Segons el president de l’associació, Joan Mateu, “cal destacar aquest any la col•laboració que s’ha realitzat amb el Parc de Nadal ja que unint esforços amb l’Ajuntament creiem que es dinamitzarà encara més la zona comercial durant aquestes festes. Mentre els nens i nenes juguen al Parc de Nadal els grans podran comprar amb tota tranquil•litat als comerços de la ciutat”.

En quant a les activitats programades, el dia 22 de desembre es podrà gaudir d’una animació de carrer a la cruïlla dels carrers Carme i Santa Anna, amb la companyia “Més tumàcat” a partir de les 18.00 hores.

A més, cal destacar que el dia 23 de desembre el jugador Joan Capdevila signarà les samarretes i les pilotes de la campanya a les dependències de Foment Targarí, a partir de les 17.00 hores. Segons Mateu, “estem molts contents aquest any de poder comptar amb la imatge d’un jugador de futbol tan mediàtic i conegut com el Joan Capdevila, que a més és de la nostra ciutat i com a tal coneix els comerços de Tàrrega des de ben petit”.

També es realitzarà com cada any la tradicional entrega de cartes al patge Reial que visitarà Tàrrega els dies 29 i 30 de desembre per la tarda i els dies 2, 3 i 4 de gener en horari de matí i tarda al Palau dels Marquesos de la Floresta. Enguany també es realitzarà la recollida de joguines usades o noves en col•laboració amb Creu Roja Joventut els mateixos dies que vindrà el Patge Reial. Les cartes de Reis porten la mateixa imatge de la campanya de Nadal i també les reparteixen els comerços associats.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: