El director Ventura Pons presenta aquest divendres personalment a Tàrrega el seu darrer film, Forasters

Divendres 9 de gener a 2/4 d’11 de la nit als Cinemes Majèstic (Avinguda de Catalunya, 54). Organitza: Cine Club La Lloca.

El director Ventura Pons es desplaçarà aquest divendres fins a Tàrrega per a presentar personalment el seu darrer film, el drama Forasters. L’acte, que tindrà lloc a 2/4 d’11 de la nit a Cinemes Majèstic, s’engloba dins el cicle de sessions organitzat per l’entitat local Cine Club La Lloca.


Abans de la projecció, Pons explicarà al públic els detalls que han envoltat la producció i el rodatge de la pel·lícula.

Protagonitzada per Joan Pera, Anna Lizaran i Joan Borràs, Forasters narra dos fets traumàtics que viu una família catalana amb quaranta anys de diferència. El film encaixa amb l’estil adoptat darrerament per Pons: radiografies de persones solitàries en un entorn urbà fred i despersonalitzat, com ja va posar de manifest a l’anterior Barcelona, un mapa. A més, i per tercer cop, el cineasta adapta un text del dramaturg Sergi Belbel. Aquesta és la segona ocasió que Ventura Pons visita Cine Club La Lloca de Tàrrega després del seu pas l’any 1998 amb motiu de l’estrena de Carícies.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: