L’Ajuntament avança el desenvolupament d’un sector urbà a l’avinguda d’Ondara per donar accés al futur CEIP Maria Mercè Marçal

L’Ajuntament de Tàrrega avançarà part del desenvolupament del sector urbanístic SUD-12, al marge sud de l’avinguda d’Ondara, per dotar d’accés principal al futur CEIP Maria Mercè Marçal, que la Generalitat construirà properament en aquest indret.


La mesura es traduirà en la prolongació d’un nou tram de 130 metres lineals del carrer de Pau Casals, perpendicular a l’avinguda i ocupat ara per un camí de terra privat.

L’actuació serà possible gràcies a una cessió anticipada de 1.235 m2 de terreny per part dels propietaris, en una operació similar que ja va possibilitar en el seu dia la construcció de la Llar d’Infants El Niu a la mateixa zona. Aquest sòl forma part de la quota destinada a equipaments que es derivarà de la futura reparcel·lació i urbanització del sector. Aquest nou segment del carrer de Pau Casals suposarà un cost de 207.000 euros i forma part del paquet de 18 obres municipals que seran finançades pel Govern central a través del Fons Estatal d’Inversió Local. Amb el projecte ja aprovat, el consistori redactarà durant aquest mes de gener el plec de clàusules que regiran la seva contractació.

El vial tindrà una amplada de 9,50 metres: 7 per la calçada i 2,50 per la vorera est que connectarà amb el col·legi. L’altre costat de vorera s’executarà quan es desenvolupi tot el sector. Mentrestant, la Generalitat ultima la redacció del projecte del CEIP Maria Mercè Marçal, el qual imparteix ara les classes en mòduls provisionals. Es preveu una inversió de 4,5 milions d’euros per a un edifici que ocuparà 7.300 m2.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: