Avancen a bon ritme les obres de conversió de l’antic molí del Talladell en pavelló polivalent

Ja s’ha col·locat part de la nova coberta i el nou equipament també es beneficiarà del Fons Estatal d’Inversió Local
 
Després de sis mesos de feina, avancen a bon ritme els treballs que han de transformar el vell molí del poble agregat del Talladell, a Tàrrega, en un modern pavelló polivalent. A hores d’ara s’estan executant simultàniament les dues primeres fases del projecte amb un cost que ascendeix gairebé a un milió d’euros. De fet, un dels trets més distintius de la reforma ja és ben visible: l’esquelet de la nova coberta de l’edifici, un dels pocs elements externs de nova construcció que s’hi han incorporat.

I és que el local multiusos del Talladell conservarà bona part de la seva estructura original del segle XIX. Fins i tot a l’interior es mantindran unes arcades de morfologia rural i una de les bigues de fusta que sustentaven l’antiga teulada. Com ja es va dir en el seu moment, la planta baixa de l’immoble albergarà un ampli saló amb escenari inclòs que ocuparà una superfície de 2.000 m2, mentre que s’habilitarà un altell amb vàries estances.
 
L’empresa adjudicatària encara hi treballarà durant tot aquest any 2009, alhora que es durà a terme la urbanització de la zona d’accés al pavelló. Aquí s’hi destinaran 33.600 euros provinents del Fons Estatal d’Inversió Local, els ajuts anticrisi del Govern central. L’Ajuntament de Tàrrega ja ha atorgat l’execució d’aquestes obres menors a una firma local, la qual agençarà l’entorn i aixecarà un petit mur de contenció limítrof amb el camí de La Mora. Tot plegat fa pensar que el nou pavelló podrà entrar en servei a principis de l’any vinent. L’edifici, situat a la plaça del Freginal, és conegut popularment amb els noms de Cal Gasol o de Cal Prenyanosa. Amb un cens de 250 habitants, El Talladell és el nucli agregat de Tàrrega més poblat.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: