Tàrrega commemora el Dia Internacional de la Dona amb seguit d’actes reivindicatius i lúdics del 8 al 14 de març

Diumenge 8 de març, a 2/4 d’1 del migdia, a la plaça Major
Amb motiu del Dia Internacional de la Dona s’oferirà una lectura de manifestos reivindicatius a càrrec de representants de grups polítics i sindicats. Després, tindrà lloc un espectacle d’animació a càrrec de La Coctelera de BAT.

Dijous 12 de març, a les 8 del vespre, a la Casa Consistorial (plaça Major)
Representants de diferents àmbits com mitjans de comunicació, sindicats, món rural, immigració, investigació i docència participaran a una tertúlia titulada Camí fet, camí per fer, en què s’avaluarà la igualtat d’oportunitats entre gèneres que ofereix actualment la societat. La periodista Gemma Peris, directora de Ràdio Tàrrega, moderarà l’acte.

Dissabte 14 de març, a 2/4 de 7 de la tarda, a l’Espai MerCAT (plaça de les Nacions sense Estat)
Moment per a celebrar el 2n. Concurs de Tapes Des-tapa’t, dedicat a la preparació de tapes gastronòmiques tot potenciant la imaginació i la creativitat, tant d’homes com de dones. Un jurat premiarà la tapa més saludable, la més elaborada, la més original i la més econòmica. Degustacions al preu simbòlic d’1 euro per part del públic assistent.
 
Val a dir que paral·lelament el Consell Comarcal de l’Urgell programarà el dimarts 10 de març (a les 9 del vespre, a Cinemes Majèstic) la projecció de la pel·lícula Caramel de Nadine Labaki. El film explica les vivències de diferents dones a través de la seva relació en una perruqueria de Beirut, al Líban. És una pel•lícula que ens transporta a la realitat quotidiana, poc coneguda, de les dones en el context del Pròxim Orient.

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: