Segona edició del seu concurs de tapes gastronòmiques

Dissabte 14 de març a 2/4 de 7 de la tarda a l’Espai MerCAT (Plaça de les Nacions sense Estat). Organitza: Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tàrrega
 
Tàrrega tanca aquest dissabte 14 de març el cicle d’activitats englobades dins el Dia Internacional de la Dona amb la segona edició del seu concurs de tapes. Sota el títol de Destapa’t, aquesta és una proposta que conjuga gastronomia, lleure i una reivindicació per la igualtat entre homes i dones a l’hora de posar-se el davantal.


El concurs, organitzat per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, és obert a la participació de tothom tot potenciant la imaginació i la creativitat als fogons. A partir de 2/4 de 7 de la tarda, a l’Espai MerCAT, un jurat premiarà la tapa més saludable, la més elaborada, la més original i la més econòmica.
 
El públic podrà fer degustacions dels plats al preu simbòlic d’1 euro. La inscripció és oberta fins demà divendres, dia 13, a l’Oficina d’Acció Social i Ciutadania de Tàrrega. La capital de l’Urgell ha convocat durant aquesta setmana diferents actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona, com la tertúlia Camí fet, camí per fer sobre la paritat entre gèneres al món laboral, prevista per avui dijous al vespre.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: