Inicien les obres de reurbanització al tram central de la travessia de la N-II

L’empresa adjudicatària Dragados ha iniciat aquest dimecres, dia 18 de març, a Tàrrega els treballs de reurbanització del tram central de l’avinguda de Catalunya, dins l’antiga travessia de la N-II al seu pas per l’interior de la ciutat. Es tracta del segment comprès entre la cruïlla del carrer de Santa Clara i la plaça del Carme, amb una longitud de 513 metres, al cor del nucli urbà.

Com ja es va dir, s’ha optat per prosseguir la reforma del vial en direcció est, just a continuació del primer tram de 485 metres que s’està executant des del passat octubre partint de la plaça El·líptica. Precisament, pel que fa a aquesta primera fase, continuen les tasques de reurbanització a superfície amb l’aplicació del nou paviment, que estarà enllestit a finals d’abril. Els treballs iniciats avui a la part central de la travessia consisteixen a retirar l’asfalt existent per donar pas a la instal·lació del col·lector d’aigües pluvials que discorrerà pel subsòl, unes feines que es perllongaran fins a l’11 de maig. Llavors es donarà pas a la reposició dels serveis bàsics, voreres i calçada. Les previsions apunten que la reurbanització completa fins a la plaça del Carme podria donar-se per acabada el desembre d’enguany, abans de la campanya comercial de Nadal.
 
Restriccions de trànsit
La segona fase de les obres obliga a fer restriccions de trànsit en aquesta zona de Tàrrega. De moment, durant aquest mes de març, la reforma afectarà la circulació a l’avinguda de Catalunya entre la cruïlla amb el carrer de Santa Clara i la plaça de Carles Perelló. En aquest tram es manté la circulació en sentit est (Barcelona), mentre que els vehicles en sentit oest (Lleida) són desviats cap al carrer del Governador Padules. 
 
El 30 de març, inici de les obres del pàrquing de l’avinguda de Catalunya
D’altra banda, l’Ajuntament de Tàrrega té previst d’iniciar les obres del pàrquing municipal soterrat de l’avinguda de Catalunya a partir del dia 30 de març, amb una execució simultània a la reforma de l’avinguda. L’empresa Dragados també és l’adjudicatària per edificar l’aparcament, el pressupost de contracta del qual ascendeix a 2.100.000 euros, quantitat que financarà íntegrament a través del Fons Estatal d’Inversió Local.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: