Ja està actiu tarregae.org, un portal dedicat a les entitats culturals, socials i esportives del municipi

 

L’Ajuntament de Tàrrega, amb l’ajut de la Diputació de Lleida, ha posat en marxa el portal web www.tarregae.org, destinat a difondre a la xarxa les activitats de les entitats culturals, socials i esportives del municipi.


Aquesta eina telemàtica, basada en la participació interactiva de les associacions, consta d’un site central on es centralitzaran totes les aportacions que es facin arribar als apartats d’agenda, notícies i serveis. A la vegada, i mitjançant un gestor de continguts, les entitats tindran l’oportunitat de crear al seu gust un web propi de disseny personalitzat i de caràcter gratuït. Tanmateix, els interessats rebran també de franc unes sessions de formació impartides pel goTIC, el centre municipal de difusió de les noves tecnologies. El portal central inclourà també altres prestacions, com un directori d’entitats o una carta dels recursos que el consistori posa a l’abast del teixit associatiu local. 
 
A mode de pla pilot, tres d’aquests col·lectius s’han prestat a fer-ne el desenvolupament inicial: La Fal•lera Gegantera, Grup de Teatre BAT i Cine Club La Lloca. Els serveis municipals Ràdio Tàrrega i goTIC també utilitzaran aquesta eina per renovar les seves pàgines web i així poder economitzar costos. Val a dir que en el cas d’aquelles organitzacions que ja disposin de web propi, es podran adherir igualment a www.tarregae.org per publicar-hi els seus actes d’agenda i notícies.  

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: