Campanya de donació per al Banc d’Aliments

S’ha convocat per al diumenge 29 de març (a les 6 de la tarda a l’Espai MerCAT) un acte benèfic de recollida d’aliments en què s’oferirà l’espectacle d’animació Sense paraules. Els assistents hauran d’aportar 4 euros en productes alimentaris (oli, llet, sucre, pasta, llegums,…).

Els esforços de la Regidoria d’Acció Social s’encaren aquests dies a la prestació d’un servei bàsic: el Banc d’Aliments. I és que Tàrrega ha vist durant els últims mesos com ha augmentat el nombre de famílies necessitades que han de recórrer a les ajudes del Banc d’Aliments. Si a mitjans de l’any passat, s’atenia una mitjana de 32 famílies cada mes, aquesta quantitat arriba ara al centenar. Per cobrir amb garanties aquesta demanda, el consistori i Creu Roja Tàrrega cerquen noves fonts de proveïment entre empreses, institucions i particulars.

Les sol·licituds per acollir-se al banc d’aliments es recullen i valoren a l’Oficina d’Acció Social i Ciutadania, a la plaça de les Nacions sense Estat. La llista de beneficiaris s’actualitza cada quinzena al torn que es fa un seguiment per part d’una comissió.  

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: