Bona resposta a la campanya benèfica destinada al Banc d’Aliments

L’espectacle Sense paraules va aconseguir recollir 83 litres de llet, 43 litres d’oli i 25 quilos de sucre, entre altres productes.
 
El municipi de Tàrrega va palesar aquest diumenge, dia 29 de març, la seva solidaritat amb el Banc d’Aliments local, mitjançant un acte benèfic organitzat per la Regidoria d’Acció Social i Creu Roja. Unes 120 persones van fer les seves aportacions desinteressades en productes d’alimentació durant la representació de l’espectacle Sense paraules a l’Espai MerCAT, a càrrec d’un grup d’actors i actrius targarins que van dur el mateix muntatge el passat estiu a Bòsnia.


Aquesta vegada els destinataris han estat les famílies amb pocs recursos de la ciutat i que reben ajudes del Banc d’Aliments. En total, en una poca estona, es va aconseguir de recollir 83 litres de llet, 43 litres d’oli, 60 llaunes de llegum, 60 paquets de pasta i 25 quilos de sucre, entre altres productes. Tàrrega ha vist durant els últims mesos com ha augmentat el nombre de famílies necessitades que han de recórrer a les ajudes del Banc d’Aliments. Si a mitjans de l’any passat s’atenia una mitjana de 32 famílies cada mes, aquesta quantitat arriba ara al centenar. Per cobrir amb garanties aquesta demanda, el consistori i Creu Roja Tàrrega cerquen noves fonts de proveïment entre empreses, institucions i particulars.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: