L’emissora municipal Ràdio Tàrrega estrena web a internet

L’emissora municipal Ràdio Tàrrega ha posat en marxa el seu nou lloc web, www.radiotarrega.cat, el qual amplia continguts i al·licients per als internautes.

L’estructura de la pàgina principal permet tenir accés fàcil a totes les informacions que s’elaboren a la redacció de l’emissora, ja siguin de Tàrrega o de les comarques de l’Urgell, la Segarra i el Pla d’Urgell. El site també posa a disposició dels oïdors virtuals un apartat de ràdio a la carta mitjançant el qual es poden escoltar tant les diferents notícies emeses als butlletins com totes les entrevistes i seccions del magazine matinal De boca en boca.
 
Així mateix, aquest podcast conté els programes musicals especialitzats de la graella: Kandy Pop amb Marc Roselló (indie), Directes amb Aleix Cruz (gravacions en viu), Escoltant Sardanes i Germanor amb Carles Vall i Josep Maria Castelló (món sardanista) o Te’n recordes amb Josep Maria Gràcia (nostàlgia). De cost zero, www.radiotarrega.cat ha estat confeccionat per la pròpia plantilla de l’emissora mitjançant la nova eina telemàtica que l’Ajuntament de Tàrrega ha posat a l’abast de les entitats i associacions locals per crear els seus llocs web personalitzats, centralitzats al portal www.tarregae.org.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: