Tàrrega imparteix un taller de construcció de capgrossos adreçat a infants en el marc de la celebració de Ciutat Gegantera 2009

Com a pròleg de la celebració del títol de Ciutat Gegantera 2009, prevista per al darrer cap de setmana de maig, Tàrrega ha iniciat aquests dies un taller manual de construcció de capgrossos adreçat a infants d’entre 11 i 12 anys.


L’artista local Jordi Colilles és l’encarregat d’impartir l’activitat, que es desenvoluparà en diferents sessions fins al dia 9 de maig. Es preveu que hi participin uns 200 estudiants de 5è i 6è de Primària del CEIP Jacint Verdaguer, CEIP Àngel Guimerà, Escola Pia i Col·legi Sant Josep de la localitat. A més, a partir d’aquest dissabte s’obrirà un torn lliure per altres infants que així ho desitgin, acompanyats d’un adult.
 
L’objectiu és que els participants, tot fomentat la creativitat, es confeccionin el seu propi capgròs, amb el qual desfilaran durant l’acte d’inauguració oficial del monument commemoratiu de Ciutat Gegantera, la tarda del dia 29 de maig a l’Hort del Barceloní. Al costat de les colles geganteres inscrites, els alumnes del taller aportaran encara més color amb la seva presència en aquest acte multitudinari. La celebració reunirà a Tàrrega unes 200 agrupacions geganteres d’arreu dels Països Catalans i servirà també perquè la capital de l’Urgell commemori el 125è. aniversari de la concessió del seu títol de ciutat, l’any 1884.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: