Tàrrega posa en escena l’original concert Corda i Descorda, ideat per Paco Mir

Diumenge 19 d’abril a les 7 de la tarda a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música (Avda. Generalitat, 5). Organitza: Regidoria de Cultura.
 
Tàrrega uneix música i pedagogia aquest diumenge amb la posada en escena del concert titulat Corda i Descorda, una proposta ideada per Paco Mir (direcció escènica) i Pere Bardagí (direcció musical).


La iniciativa té l’ànim d’afavorir la proximitat dels infants a músics i instruments, integrant-los dins la dinàmica d’un concert. Així, dos violins, una viola, un violoncel, un contrabaix i una guitarra es mouen entremig del públic i permeten descobrir de prop les diferents sonoritats dels instruments de corda. Durant el concert es podrà sentir un repertori variat que engloba des de les cançons tradicionals catalanes al blues passant per grans noms de la música clàssica com Mozart, Shubert, Brahms o Bartók. La formació de Corda i Descorda és: Pere Bardagí (violí), José Enrique Tarrasó (violí), Xavier Blanc (viola), Joaquim Alabau (violoncel), Horacio Fumero (contrabaix) i Lluís Alsina (guitarra).
 
Preu de l’entrada: 6 euros
(Estudiants, Carnet Jove, socis TRES C i majors 65 anys: 3 euros)

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: