Tàrrega obre el període de preinscripció per a les activitats infantils i juvenils d’estiu

Les regidories d’Educació, Joventut i Esports de Tàrrega han aplegat esforços altre cop per a dissenyar la programació d’activitats municipals d’estiu destinades a infants i joves, les quals sumen fins a 790 places disponibles en diferents torns de juny a agost.


En aquest sentit, el consistori de la capital de l’Urgell ja ha obert el període de preinscripcions que s’allargarà fins al 22 de maig i que es poden formalitzar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) o bé on-line accedint al web www.tarrega.cat. El ventall de propostes lúdiques, esportives i recreatives es divideix entre l’Esplai Esprai, l’Esport d’Estiu, l’Estiu Jove i el Casal Lingüístic Parla i Juga, amb activitats adreçades a nens i nenes d’entre 4 i 17 anys d’edat.
 
· Esplai Esprai · 510 places disponibles
Aquest espai de lleure estiuenc promogut des de la Regidoria de Joventut registra cada any un ple absolut i enguany s’amplia l’oferta de 450 a 510 places per a infants d’entre 4 i 12 anys. Durant juliol i agost s’anirà succeint un extens programa de tallers, jocs i excursions sota la supervisió d’una cinquantena de monitors.
 
· Esport d’Estiu · 180 places disponibles
Segona convocatòria d’aquest tipus impulsada per la Regidoria d’Esports combinant activitat física i aventura durant el juliol, pensant en els joves d’entre 7 i 13 anys. El cicle Esport d’Estiu se centra en la pràctica del futbol, el tennis, l’handbol, el bàsquet, la natació o la gimnàstica. També es reserva temps per a excursions, jocs o passejades a cavall.
 
· Parc Infantil d’Estiu · 60 places
És la novetat d’enguany i es posa en marxa per omplir les estones de lleure en el tram final del mes de juny. Són tallers lúdics convocats per la Regidoria d’Educació que s’impartiran els dies 25, 26, 29 i 30 de juny, amb inscrits d’entre 4 i 12 anys.
 
· L’Estiu Jove · 20 places
Suggeriments per als adolescents d’entre 13 i 17 anys sota l’organització del Punt Jove. En el decurs del juliol, els inscrits tindran ocasió de participar en tallers de ràdio, cuina, cant modern, hip hop i arts audiovisuals.
 
· Casal Lingüístic Parla i Juga · 20 places
Amb la coordinació del Pla Educatiu d’Entorn s’oferiran activitats al juliol que volen afavorir la immersió lingüística dels nouvinguts.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: