Els veïns del Talladell visiten les obres del seu futur pavelló multiusos

Els veïns del Talladell, nucli agregat del terme de Tàrrega, han tingut ocasió aquest cap de setmana de veure per dins les obres de conversió de l’antic molí del poble en un modern pavelló polivalent. Després de 8 mesos de feina, la junta veïnal i el consistori targarí van convocar dissabte passat una jornada de portes obertes per comprovar de prop com avancen els treballs de l’obra, crida que va gaudir d’una bona resposta en ser molts els ciutadans encuriosits que s’hi van acostar.


L’execució del projecte té un cost de 994.179 euros, dels quals 60.000 provenen d’un ajut del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. D’altra banda, aviat es portarà a terme el condicionament de la zona d’accés al pavelló, on es destinaran 33.600 euros provinents del Fons Estatal d’Inversió Local, els ajuts anticrisi del Govern central.
 
El local multiusos del Talladell conserva bona part de la seva estructura original del segle XIX: a l’exterior es mantenen les parets de pedra vista i a l’interior unes arcades de singular valor arquitectònic, mentre que la coberta és de nova construcció. A banda de la planta baixa, s’ha habilitat també un altell i tot plegat sumarà una superfície útil de 1.500 m2. El nou pavelló del Talladell podria entrar en servei a principis de l’any vinent. Tanmateix, aquest dissabte el local ja va acollir la presentació del llibre Carabosse al Talladell, una obra fotogràfica sobre la instal•lació Paissatge de Foc que la companyia francesa Carabosse va escenificar en aquesta població durant la passada edició de FiraTàrrega.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: