Un somni a Lil·liput

Dimarts 12 de maig a les 8 del vespre a la Sala Marsà de la Casa de Cultura (entrada pel carrer de la Vilanova) 

Instal·lació plàstica de Josep Giribet i Xavier Garcia emmarcada en els actes de Ciutat Gegantera 2009.

El vídeo del somni del Bufavents:
http://www.tarrega.com/bufavents/

 

Instal·lació plàstica de Josep Giribet i Xavier Garcia emmarcada en els actes de Ciutat Gegantera 2009Vídeo amb tot el procés de creació:
http://www.tarrega.com/bufavents/makingof.htm
i una petita selecció de fotos:
http://www.tarrega.com/bufavents/fotos/


 Després de dos mesos de treballs, l’Ajuntament de Tàrrega inaugurarà aquest dimarts 12 de maig la remodelació de la Sala Marsà, als baixos de la Casa de Cultura, amb una inversió de 14.000 euros.

Aquest espai, dedicat habitualment a exposicions, ha estat objecte d’un "rentat de cara" i s’hi ha instal·lat nou mobiliari, si bé el tret més característic de la reforma és el nou accés des del carrer de la Vilanova. Per a estrenar aquesta segona etapa de la Sala Marsà, la Regidoria de Cultura ha triat Un somni a Lil·liput, una original instal·lació plàstica que s’avança als actes de Ciutat Gegantera 2009, previstos per als dies 29, 30 i 31 de maig.
 
Ideada pels artistes targarins Josep Giribet i Xavier Garcia al voltant de la mítica dels gegants, la mostra és presidida per una figura en poliuretà que simbolitza l’ésser llegendari Bufavents, de les terres de l’Urgell. El treball compta amb una acurada ambientació mitjançant suports àudiovisuals i es podrà visitar fins al dia 31 de maig.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: