Un pastisser de Tàrrega recrea a gran tamany en xocolata la imatge de Ciutat Gegantera 2009

El mestre pastisser Jordi Tarragó ha recreat a gran tamany en xocolata el logotip oficial de Tàrrega·Ciutat Gegantera 2009, creació que llueix aquests dies a l’aparador del seu establiment, Pastisseria El Pati de Tàrrega. Fidel a la imatge original, la dolça rèplica consta de dues figures que simbolitzen una parella de gegants, si bé Tarragó ha optat per fer-les d’1,4 metres d’alçària, despertant la curiositat dels qui passen per davant la botiga.

La reproducció pesa 30 quilos i ha estat elaborada amb xocolata negra i guarniments de xocolata blanca. Tarragó ha cedit gratuïtament les dues figures a La Fal·lera Gegantera, la colla local de la capital de l’Urgell, qui les sortejarà per separat el proper diumenge 31 de maig en el marc de la celebració de Ciutat Gegantera.
 
200 quilos d’albades per a les colles
La implicació del ram de la rebosteria targarina en els actes de Ciutat Gegantera no acaba aquí, ja que set pastissers de la localitat han rebut l’encàrrec per part de l’Ajuntament d’elaborar 200 quilos d’albades, l’especialitat de pasta seca típica de Tàrrega, per obsequiar a les 189 colles que participaran els dies 29, 30 i 31 de maig a l’esmentada trobada. D’altra banda, comerços del municipi han desplegat cartells als aparadors amb fotografies d’alguns dels gegants que faran acte de presència aquest cap de setmana a Tàrrega.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: