La Companyia Elèctrica Dharma posarà la banda sonora de Tàrrega · Ciutat Gegantera 2009

Dissabte 30 de maig  a les 12 de la nit a la plaça de les Nacions sense Estat
 Entrada gratuïta
 
La música serà un altre dels ingredients de la programació que Tàrrega ha preparat  per a celebrar el seu títol de Ciutat Gegantera. El plat fort arribarà el dissabte 30 de maig a la mitjanit, a la plaça de les Nacions sense Estat, mitjançant un doble concert gratuït a càrrec de la Companyia Elèctrica Dharma i els targarins Naraina.


Amb una trajectòria de més de 30 anys, la Dharma és un dels màxims exponents del so festiu que genera la combinació de folk i rock. El seu missatge compromès amb la cultura popular catalana esdevindrà la banda sonora ideal per a la festa de Ciutat Gegantera. El grup dels germans Fortuny pujarà a l’escenari duent sota el braç el seu darrer àlbum, El misteri d’en Miles Serra i les musiques mutants.

http://www.ladharma.com/
http://www.myspace.com/zonapiratsdharma

L’agrupació Naraina aportarà el segell local gràcies a la seva barreja estimulant de rumba, rock, funk i reggae. Uns vells coneguts de l’escena targarina que no podien faltar en aquesta nit tan especial.

http://www.naraina.org/
http://www.myspace.com/narainarumbnbass

 

La vigília, el divendres 29, Tàrrega també oferirà un altre concert gratuït (a les 11 de la nit, a la plaça dels Àlbers), a càrrec d‘El Belda i el Conjunt Badebadoc.

http://blogs.ccrtvi.com/beldabadabadoc.php
http://www.badabadoc.cat/

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: