Tàrrega refà el mur limítrof del pas a nivell del carrer del Segle XX

L’Ajuntament de Tàrrega du a terme aquests dies les tasques de consolidació del tram de mur del carrer del Segle XX que limita amb el pas a nivell de la línia ferroviària Lleida-Manresa. L’obra, llargament reivindicada, suposa una millora en la seguretat viària al mateix temps que contribuirà a embellir aquest indret ja que també s’hi enjardinaran els parterres.


La millora s’arrodoneix amb la col·locació d’un coronament de pedra i en un futur s’hi instal·larà una barana de forja realitzada pels alumnes del Centre de Formació La Solana. Els treballs tenen un pressupost de 5.000 euros, inclosos dins el paquet d’arranjaments en carrers del Districte Centre i finançats en el marc del Fons Estatal d’Inversió Local del Govern central.
 
Paral·lelament, el pla anticrisi també costeja la urbanització de les voreres del marge nord del carrer de Joan Tous, en el segment situat perpendicularment entre el Raval de Sant Agustí i el carrer de Salvador Espriu. Amb una despesa de 37.076 euros, l’obra consisteix en la construcció del paviment que encara resta pendent en aquest vial que toca al riu Ondara. El consistori adjudicà l’execució d’aquests projectes a contractistes locals. Val a dir que el Fons Estatal d’Inversió Local aportarà un total de 2.745.973 euros a la capital de l’Urgell amb la finalitat de crear ocupació mitjançant obra pública

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: