El socis de Foment Targarí preocupats amb la marxa de les obres de l’antiga N-II

Els comerços associats a Foment Targarí, l’associació de comerços i serveis de Tàrrega, volem manifestar la nostra preocupació i malestar per la manera com s’estan desenvolupant les obres, ja que els acords i els compromisos adoptats en les diverses reunions de seguiment que s’han organitzat des de l’Ajuntament no s’estan complint.Ara fa tot just un any, al mes de maig de 2008, es van signar uns acords entre l’Ajuntament i els comerciants en els quals es van pactar la planificació i els condicionants de les obres de millora de l’antiga N-II i del pàrquing de l’avda. Catalunya. Entre tots aquests condicionants, que són molts, es considera que no s’han complert satisfactòriament, en un principi, els més importants:
 
-Segons el pactat, l’obra s’havia d’executar en fases per trams de carrers, de tal manera que mentre s’executés una fase, es pogués mantenir el normal funcionament en la resta. Un cop finalitzada cada fase s’havia d’iniciar la següent. Actualment s’està treballant en la segona fase, sense que encara s’hagi entregat la primera, la qual, a més, porta un retard d’execució.
 
-També es considera que no s’ha complert el compromís inicial d’augmentar les zones d’aparcament en règim de zona blava, per tal d’incrementar la rotació de vehicles.
 
-Hi ha una preocupació considerable per l’evolució de les obres del pàrquing, ja que tal i com es va pactar al seu dia, el compromís era que estigués acabat abans de la campanya de Nadal, és a dir, a data 30 de novembre d’enguany.
 
-Un altre dels punts a remarcar és l’escassa i poc visible senyalització de les obres, els punts tallats a la circulació i les zones d’aparcament, provocant la desorientació dels usuaris.
 
-Finalment, creiem que seria positiu que l’Ajuntament realitzés més reunions d’informació de seguiment per no provocar malestar entre els comerciants, ja que considerem que en una obra d’aquesta envergadura la comunicació hauria de ser un dels objectius principals entre el consistori i els directament afectats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: