Segona edició de la Mostra d’Entitats

Diumenge 14 de juny de 10 del matí a 2 del migdia a la Plaça de les Nacions sense Estat. Organitza: Centre d’Entitats · Ajuntament de Tàrrega

Després de la bona acollida de la primera edició, Tàrrega repeteix enguany la seva Mostra d’Entitats, un aparador del variat teixit associatiu del municipi. La cita es planteja en clau festiva i popular, on les entitats i associacions locals que ho desitgin disposaran d’un estand on difondre les seves activitats.


Com a novetat, un canvi en la ubicació: del Parc de Sant Eloi es trasllada a la plaça de les Nacions sense Estat, en ple centre de la ciutat. De moment ja han confirmat la seva assistència una trentena de col·lectius. A l’igual que l’any passat també es convidarà una entitat de fora vila, enguany la colla castellera Els Margeners de Guissona. A la programació també figuren exhibicions de música i ball, tallers de cuina i grafit, i l’actuació del grup Melmelada Jazz. Com a cloenda, a 2/4 de 3 de la tarda tindrà lloc un dinar popular a l’Espai MerCAT.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: