Tàrrega obre la temporada de les piscines d’estiu ampliant els descomptes per a la gent jove

L’Ajuntament de Tàrrega ha iniciat aquest diumenge la campanya d’estiu de les piscines municipals descobertes, situades al Parc Esportiu del Reguer. Aquesta és la segona temporada de l’actual recinte després de la seva estrena l’any passat. Durant les últimes setmanes s’ha millorat el complex plantant una vintena d’arbres més a l’àrea de gespa i aixecant un mur perimetral de maons contigu a l’aparcament.


Paral·lelament, s’han corregit les deficiències d’obra que presentaven les instal·lacions i que van ocasionar fuites d’aigua del vas principal l’estiu passat. Les tarifes que s’aplicen per accedir a les instal·lacions són les mateixes que l’any passat, si bé s’ha introduït una ampliació en les rebaixes per a la gent jove. Si fins ara gaudien de descompte els nens i adolescents de 4 a 14 anys, aquesta franja s’amplia ara fins als 18 anys (val a dir que els menors de 4 anys tenen entrada gratuïta). D’altra banda, els socis del Club Natació Tàrrega continuen gaudint de descomptes.
 
El complex de les piscines d’estiu de Tàrrega ocupa una superfície de 7.909 m2 i els banyistes hi tenen a l’abast sistema wi-fi gratuït de connexió a internet, baixador per a discapacitats i lloguer de guixetes i gandules. A l’exterior es disposa de zona d’aparcament amb capacitat per a 204 vehicles. L’accés dels abonats al recinte es fa a través d’un innovador sistema biomètric basat en la lectura de les empremtes dactilars. L’horari d’obertura és de 2/4 d’11 del matí a 7 de la tarda, tots els dies de la setmana fins al 13 de setembre.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: