L’Ajuntament de Tàrrega reforma el carrer de Comabruna ampliant la vorera del costat nord, al mateix nivell que la calçada

L’Ajuntament de Tàrrega treballa aquests dies en la reforma del cèntric carrer de Comabruna, que connecta l’avinguda de la Generalitat amb la plaça del Carme.


La principal característica de la nova fesomia del vial és la vorera del costat nord, que s’ampliarà fins a 2,25 metres per facilitar la mobilitat dels vianants i que, eliminant-ne la vorada, se situaran al mateix nivell que la calçada. El projecte, que afecta un segment de 143 metres lineals, és similar a la reurbanització efectuada l’any passat en el tram del mateix carrer que enllaça amb l’avinguda de la Generalitat, per donar uniformitat estètica a tota aquesta via. El consistori recalca la importància de l’obra en ser lloc de pas de nombrosos estudiants ja que en aquest carrer es troben l’Escola Oficial d’Idiomes, el CEIP Jacint Verdaguer i l’Escola Municipal de Música.
 
El pressupost dels treballs ascendeix a 36.196 euros, aportats pel Govern central a través del Fons Estatal d’Inversió Local. El consistori abordarà l’ampliació de la vorera sud més endavant, encara sense data concreta. Tàrrega presentà un paquet de 18 actuacions urbanístiques per rebre finançament de l’esmentat pla anticrisi, la majoria dedicades a la millora i accessibilitat en vies urbanes. En aquest sentit, també ha finalitzat la construcció de noves voreres amb baixadors als dos marges del pont que travessa la línia fèrria i que uneix els carrers d’Enric de Càrcer i Raimon de Tàrrega.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: