L’Escola Oficial d’Idiomes de Tàrrega inicia aquesta setmana la preinscripció per al nou curs

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Tàrrega obrirà del 28 d’agost al 3 de setembre el termini de preinscripció per al nou curs 2009·2010. Aquest tràmit és preceptiu per als qui es matriculin per primer cop al centre o per als qui iniciïn una nova llengua.


Un any més, les previsions apunten que l’EOI de la capital de l’Urgell cobrirà les seves 420 places, distribuïdes en 9 grups d’anglès i 5 de francès amb trenta estudiants a cada aula. Com és costum, l’assignació es farà per sorteig en cas que el nombre de preinscripcions admeses superi el nombre de places disponibles. Les sol·licituds es poden tramitar on-line al mateix web del centre (www.eoitarrega.com) o de forma presencial els dies 2 i 3 de setembre a la mateixa escola, al carrer de Comabruna 9. És previst que el nou curs doni el tret de sortida el dia 21 de setembre.
 
Des que va iniciar la seva activitat acadèmica l’any 2003, l’EOI de Tàrrega ha consolidat progressivament la seva oferta educativa, assolint els cicles complets, o sigui cinc nivells, d’anglès i francès. Actualment el centre compta amb una plantilla de sis professors a més d’una administrativa i la directora, Isabel Coixin. La seu de l’escola s’ubica de forma provisional a l’antic col·legi del Carmel, de propietat municipal, a l’espera de disposar d’unes instal·lacions de nova planta. En aquest sentit, l’Ajuntament de Tàrrega ha ofert la cessió d’un terreny situat entre la Farinera Balcells i el Parc de Sant Eloi perquè la Generalitat de Catalunya hi construeixi el nou edifici, una actuació pressupostada en 1,6 milions d’euros i encara sense calendari d’execució. L’EOI targarina forma part d’una xarxa de 42 escoles del Departament d’Educació distribuïdes a tot el territori.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: